Další lež: „Očkuji se, abych chránil ostatní.“

12.10.2022 14:50 | Ze sítí

Právník a specialista na zdravotnictví Ondřej Dostál upozorňuje na slova nizozemského konzervativního europoslance Roba Roose, podle kterého ředitel společnosti Pfizer na půdě Evropského parlamentu uznal, že vakcína proti covidu-19 nikdy nebyla testována na prevenci přenosu nemoci. Očkování všech obyvatel a s tím související covid pasy tak byly podle Dostála od počátku jeden velký omyl.

Další lež: „Očkuji se, abych chránil ostatní.“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch otevřel v pražském obchodním domě Kotva další očkovací centrum umožňující očkování bez registrace

Anketa

Jste ještě schopni zajistit si dostatek kvalitního jídla?

16%
hlasovalo: 16316 lidí
Dostál, který kvůli rozdílným názorům zejména na oblast zdravotnictví v covidové době přestal spolupracovat s Piráty cituje slova nizozemského europoslance Roba Roose, který byl přítomen slyšení šéfa Pfizeru na půdě Evropského parlamentu.

„Dle Roba Roose, nizozemského poslance Evr. parlamentu, připustil zástupce Pfizeru na slyšení v EP, že vakcína nebyla nikdy testována na ochranu před nákazou,“ informuje Dostál na svém twitteru. „Že covid-vakcíny nevytvářejí kolektivní imunitu, na rozdíl od jiných očko, bylo zřejmé z dat už v srpnu 2021. COVID pasy byly omyl,“ má jasno Dostál.

Rob Roos, místopředseda Evropských konzervativců a reformistů, jejichž součástí jsou čeští europoslanci v barvách ODS, konkrétně uvedl, že očkování téměř celé populace v zájmu ochrany zranitelných skupin tím pádem byla od začátku lež.

„Ředitel společnosti Pfizer při slyšení v COVID přiznal, že vakcína nebyla nikdy testována na prevenci přenosu. ‚Nechte se očkovat kvůli ostatním‘, byla vždy lež. Jediný účel COVID pasu bylo donutit lidi, aby se nechali očkovat,“ uvádí Roos.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…