Další nechutný podvod. Žádná slušná strana nemá ve svém programu, že někoho zavře do vězení, vzteká se nad klipem Pirátů Šafr

09.10.2017 21:04

Komentátor serveru Forum24.cz Vilém Besser se zaměřil ve svém sloupku na volební klip Pirátů. Jak uvádí, ti sázejí na rétoriku šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a jeho strany.

Další nechutný podvod. Žádná slušná strana nemá ve svém programu, že někoho zavře do vězení, vzteká se nad klipem Pirátů Šafr
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Šéf Pirátské strany Ivan Bartoš

Besser konstatuje, že Piráti ve videu chtějí využít taktiku, jež vynesla Babiše do vlády. Zaměřují se podle něj na to, jak ti před tím byli špatní. „A ‚my‘ jim dáme,“ hlásají podle Bessera Piráti. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v klipu stylizuje do harmonikáře či autobusáka. Zároveň také uvádí, že to bude on, kdo napraví nekalé poměry v současné české politice, konstatuje Besser.

„Proto na ‚Sobotkův‘ dům napíše heslo OKD a ceduli Čapí hnízdo nechá změnit na Dotační. Když se vrátíme o čtyři roky zpět, najdeme viditelnou paralelu s chováním a vystupováním Andreje Babiše,“ vzpomíná Besser. 

Původní text ZDE.

Závěrem pak dodává, že celý klip Pirátů působí jako upoutávka na další díly Okresního přeboru. „Jak se říká, každé zboží si najde svého zákazníka. Jen je třeba si uvědomit, že toto zboží nemůžete vrátit hned, ale museli byste si dlouhé čtyři roky počkat,“ uzavřel.

„Po Věcech veřejných a hnutí ANO je tohle jen další nechutný podvod. Mám té permanentní očisty plné zuby. Žádná slušná a demokratická strana nemá jako hlavní sdělení svého programu, že někoho zavře do vězení,“ rozčílil se pak nad klipem šéfredaktor serveru Pavel Šafr na svém twitterovém účtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…