Další zářez starosty Novotného: Dal kameru k přejezdu a ta natočila šílené věci

07.02.2020 8:32

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) se zlobí. Ze židle ho zvedla trojice žen, která převáděla malé děti přes koleje v okamžiku, kdy závory u přejezdu byly dole a červená světelná signalizace dávala jasně najevo, že na přejezd nelze vstoupit. A Novotný se rozjel. Přímo před kamerami neváhal použít ani vulgární výrazy.

Další zářez starosty Novotného: Dal kameru k přejezdu a ta natočila šílené věci
Foto: Repro tv.iDnes.cz
Popisek: Pavel Novotný v pořadu Rozstřel

Televize MallTV zveřejnila záběry tří žen, které převáděly skupinku malých dětí přes přejezd ve chvíli, kdy byly závory dole a světelná signalizace dávala jasně najevo, že na přejezd nesmí nikdo vstupovat. Bylo to sice těsně potom, co vlak přejezdem projel, ale starostu pražských Řeporyjí to i tak pořádně naštvalo.

To video mě skutečně šokovalo. Já nerad nadužívám to slovo, ale za celou dobu, co spolu točíme, jsem byl opravdu skutečně šokovaný,“ poznamenal k tomu starosta. Šlo o záběry z kamery umístěné na řeporyjské radnici, která sleduje přejezd.

Učitelek, které se zachovaly takto nezodpovědně, mu vůbec nebylo líto. „Já jsem teda taky politik a měl bych ukázat lidskou tvář,“ pokračoval Novotný. Poté nasadil fistulkový hlas a zadeklamoval s plačtivým výrazem ve tváři: „Mně je jich tak líto.“ Ale pak zase zvážněl. „Nebylo mi jich líto. Lžu,“ vypálil poté nekompromisně. Pak se jim ozvala policie a ukázalo se, že jim hrozí osm let. A ještě furt mi jich nebylo líto,“ nedal se Novotný zastavit.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Dokáže si totiž představit, že špatné příklady táhnou a až děti půjdou příště znovu přes přejezd, tak hrozí, že do něj vběhnou, závory nezávory, červená nečervená, protože to přece před tím viděly dělat paní učitelky.

„Takže, jestli ten dnešek byl k něčemu dobrej, když už se těm ženským zničil život, tak k tomu, že se ku*va zlepší chování lidí nejen tady na tom přejezdu,“ zesílil do kamery hlas Novotný se zvláštním důrazem na sprostý výraz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…