Demonstrace u Babiše s černou rakví. Dostane člověk při očkování nanočip? Policie informuje

03.01.2021 14:17

Před domem předsedy vlády Andreje Babiše v Průhonicích probíhá demonstrace. Lidé volají po tom, aby vláda zrušila nesmyslná opatření a aby přestala ničit životy občanů. Policie upozorňuje na některé zavádějící myšlenky z projevů demonstrantů. Nechybí zmínka o očkování a v souvislosti s vakcinací o nanočipech v lidském těle.

Demonstrace u Babiše s černou rakví. Dostane člověk při očkování nanočip? Policie informuje
Foto: Archiv
Popisek: Očkování, ilustrační foto

Premiér Andrej Babiš (ANO) v nedělní Partii televize Prima zmínil, že ví o demonstraci, která probíhá před jeho domem v Průhonicích. Jde o demonstraci proti vládním opatřením, která kabinet Andreje Babiše přijímá v rámci boje s koronavirem.

„My chceme, aby vláda zrušila nesmyslná opatření, jako je noční zákaz vycházení nebo uzavření restaurací a dalších podniků,“ prohlásil před kamerami televize CNN Prima News jeden z protestujících občanů, který si s sebou nesl českou vlajku.

Ještě než demonstranti dorazili před Babišův dům, pronášeli projevy také na náměstí v Průhonicích, kam si přinesli černou rakev, aby ukázali, jak si stojí česká společnost v časech koronavirové krize.

Policie České republiky ale upozornila, že během projevů demonstrantů zazněly i zavádějící informace.

„V Průhonicích u Prahy probíhá demonstrace proti vládním opatřením. Než se desítky účastníků dají na pochod k donu premiéra  Babiše, probíhají na náměstí proslovy některých zúčastněných. V prvním z nich zaznívá, že očkování proti covidu změní lidskou DNA a zavádí člověku do těla nanočip. Na celou akci dohlíží policie,“ uvedl Týdeník Policie na sociální síti Facebook.

Biochenik Jan Konvalinka v rozhovorech pro Český rozhlas opakovaně upozorňoval, že vakcíny proti covidu lidskou DNA nezmění.

Demonstrace v Průhonicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…