Demonstranti dělali bordel před domem hlavní hygieničky. Odporné, vzkazuje Vojtěch

07.11.2021 17:48 | On-line

V sobotu proběhla demonstrace proti očkování. Odpůrci vakcinace vyrazili k domu hlavní hygieničky Pavly Svrčinové. Končící ministr zdravotnictví za hnutí ANO Adam Vojtěch označil takovéto počínání za „odporné“.

Demonstranti dělali bordel před domem hlavní hygieničky. Odporné, vzkazuje Vojtěch
Foto: archiv KHS
Popisek: Pavla Svrčinová ještě jako ředitelka krajské hygieny v Ostravě

Část české společnosti znovu a znovu na demonstracích protestuje proti koronavirovým restrikcím vyhlašovaným vládou. Tentokrát demonstranti došli k domu hlavní hygieničky Pavly Svrčinové a dali najevo, co si myslí o povinnosti udržovat rozestupy a ve vnitřních prostorách nosit roušky.

„Mělo se jednat o skupinu lidí, jejichž aktivity měly směřovat ke konkrétní osobě. Policisté na místě samotném neřešili protiprávní jednání, nicméně se věcí nyní zabývají. Nevím, o jak početnou skupinu šlo,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Ministr Adam Vojtěch poslal demonstrantům ostrý vzkaz.

„To, co se stalo před domem paní hygieničky, je odporné,“ řekl Vojtěch ve vysílání CNN Prima NEWS. „To jsou ultras, ty asi nepřesvědčíme,“ vyjádřil se ministr zdravotnictví na adresu demonstrantů.

Podle mluvčího Ministerstva zdravotnictví Daniela Köppla byla Svrčinová z protestu vyděšená. „Bez jakéhokoliv upozornění se vám před domem objeví skupina lidí, která svým způsobem útočí přímo na vás, tak je to samozřejmě nepříjemná situace,“ řekl serveru TN.cz, který na případ jako první upozornil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje, uvažu…