Dienstbier mi řekl: Mediálně tě zničím, přiznal Hulinský

27.11.2011 15:37

Šéf pražské ČSSD Petr Hulinský vede mediální válku s odpůrcem původní koalice ODS a ČSSD na pražském magistrátu Jiřím Dienstbierem. Dienstbier prý Hulínskému dokonce slíbil, že ho mediální zničí. A to teď dělá.

Dienstbier mi řekl: Mediálně tě zničím, přiznal Hulinský
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor za ČSSD Jiří Dienstbier

Hulinský Dienstbierova slova citoval v nedělních Otázkách Václava Moravce. "Řekl mi, že mě mediálně zničí, a to teď dělá," řekl Hulinský. Už při vzniku původní pražské koalice ČSSD a ODS na podzim loňského roku prý Dienstbier Hulinskému slíbil, že učiní vše proto, aby život koalice utnul.

"Mělo to zřejmě účel znevýhodnit mou osobu při jednání s TOP 09, protože si v mnoha věcech rozumíme," podotkl Hulinský. Také i proto podle něj nakonec vznikla koalice ODS a TOP 09.

Dienstbier obviňuje Hulinského z toho, že se obohatil prostřednictvím společností pomáhajícím zdravotně postiženým. "To, z čeho mě obviňuje pan Dienstbier, je lež, proti tomu se důrazně ohrazuji. Lidé z Plastic Handicap znám a věřím jim. Že by zpronevěřili nějaké peníze, to je lež. Já sám nemám ve firmě žádný podíl."

To, že je na něj podáno trestní oznámení, prý nic neznamená. "Na pana Dienstbiera je také podáno a já věřím, že se ničím neprovinil," podotkl Hulinský.

Čtěte:

Ti, co stojí za Hulinským: Dienstbier čelí také žalobě

Trable Hulinského: Čelí "trestňáku" a prý chtěl zbít Dienstbiera

Dienstbier: Hulinský je brzdou vyjedávání v Praze. Ať odejde z politiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …