Dohra vysilaní ČT s Augustovou: Na co se neptala ministra zahraničí a prý měla

19.10.2018 17:54

Americký novinář Erik Best se na svém webu vyjádřil k vysílání ČT24, kde moderátorka Marcela Augustová hovořila o tom, jak bojovat proti dezinformacím.

Dohra vysilaní ČT s Augustovou: Na co se neptala ministra zahraničí a prý měla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Erik Best, americký novinář

„Pane ministře, Saúdská Arábie je významným odbytištěm pro české zbraně. Vzhledem k Vašemu důrazu na lidská práva a ke zprávám o usmrcení žurnalisty na saúdském velvyslanectví, mají tyto vývozy být přehodnoceny? Škoda, že tato otázka ani žádná jiná ohledně Saúdské Arábie nepadla,“ zmínil se Best. 

A nepřišly lichotivé komentáře. 

Anketa

Který prezident podle vás udělal pro naši zemi nejvíce?

hlasovalo: 17895 lidí

„Nepadla. Zato padaly jiné perly. Svazačku Augustovou s tím cancem papíru popsaným otázkami ideo centra z Kavčích dlouho zase nic nepřekoná:-)). Vondráček a jistá čínská minorita to bylo top,“ poznamenala jedna z uživatelek. 

„To je snad u ČT norma, ne?“ okomentoval šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl.

„Ono je to jako s tou nenávistí židohavloidů vůči Rusům, kvůli válce na Krymu a Doněcku. Moje známá z Ukrajiny mi řekla, že zaměstnancům na Ukrajině řekli ve fabrikách: ‚Jdi bojovat proti Rusům, nebo jsi bez práce.‘ Při tzv. revoluci a odstavení Janukovyče jim zmizely celoživotní úspory v rublech na bankovním účtu, jsou z nich chudé děvečky. Porošenko a spol. mají přitom rovněž izraelské pasy,“ podotkl další čtenář.

„Eriku, vy naivo! Ale jinak ta lidská práva ubráníme. Tedy pokud zrovna nepůjde o náš kšeft nebo lezení někam našemu spojenci,“ dodal. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…