Doktor Macek: Kdyby měl Bém trochu rád ODS, odejde

23.03.2012 12:42

Miroslav Macek vzpomíná ve svých glosách na dobu "největšího zločinu Romana Janouška". A kromě Pavla Béma a pražského podnikatele se strefuje i do Ivana Pilipa.

Doktor Macek: Kdyby měl Bém trochu rád ODS, odejde
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Miroslav Macek si rýpnul ve svých glosách opět do Pavla Béma, podnikatele Romana Janouška, koťat a mazánků. Bém by podle něj měl ihned odstoupit z ODS, jinak ji stáhne s sebou.

"Kdyby měl Pavel Bém jen trošku trošičku pozitivní vztah k ODS, tedy ke straně, které vděčí za léta života na výsluní, okamžitě by rezignoval na funkci poslance a stáhl se do ústraní. Obávám se však, že spíše bude stahovat ODS," míní Macek.

Zároveň si ve svých glosách zavzpomínal na 90. léta. „Už jen málokdo si vzpomene, že na počátku podnikatelské kariéry Romana Janouška stál zločin, a to zločin největší: státní dotace na protidrogovou politiku, z nichž vyinkasovala jeho firma  v letech 1993 - 1996 kolem půl miliardy (!) korun.  Za ministra školství Pilipa,“ vzpomíná Macek.

Během tzv. sarajevského atentátu byl Ivan Pilip jedním z lidí, kteří vyzvali tehdejšího předsedu ODS Václava Klause k odstoupení. Macek se naopak postavil za Klause.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…