Doktor Macek glosuje Franze: Když máte chřipku...

25.01.2013 9:41

Neúnavný glosátor Miroslav Macek má tragikomický pocit z končící prezidentské kampaně. „Pokřik, povyk a řev české samolibé 'kulturní fronty' se dá shrnout do jediné věty: Je přece zapotřebí zvolit prezidenta, který nebude zemi rozdělovat, ale spojovat, vy omezenci, blbci, hulváti, opilci a kreténi, kteří nebudete volit Karla Schwarzenberga!" píše se znatelnou ironií na svém webu Viditelný Macek.

Doktor Macek glosuje Franze: Když máte chřipku...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Živé vysílání z divadla Hybernia v Praze přineslo finální utkání Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga v boji o Hrad

Macek glosuje výrok neúspěšného kandidáta, který nepostoupil z prvního kola, Vladimíra Franze, jenž vyjádřil podporu Miloši Zemanovi (SPOZ), ačkoli ani jeden kandidát není „jeho" kandidátem. „Je před námi druhé kolo prezidentské volby, ve kterém mám jako občan na výběr mezi prasečí a ptačí chřipkou," řekl Franz.

Miroslav Macek k tomuto výroku dodává: „V době chřipkové epidemie je nejlépe nikam nechodit, jinak jste spoluodpovědní za její šíření..." Nabádá občany nepřímo k tomu, aby k volbám vůbec nechodili.

V sobotu bude jasno

O příští hlavě státu se rozhodne už během dnešního a zítřejšího dne. V pátek ve dvě hodiny se otevřou volební místnosti. V sobotu po druhé hodině začne sčítání výsledků a o vítězi by mělo být jasno během několika málo hodin.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…