Doktora Macka velmi zaujal životopis Lubomíra Zaorálka. Neuhádnete proč

18.08.2017 12:48

Doktor Miroslav Macek sepsal svou další glosu. Materiálu k přemýšlení měl tentokrát dost a dost. Rýpl si do šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a nešetřil ani volebního lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka. Česká politika ale musela tak trochu počkat. Macek napřed okomentoval teroristický útok v Barceloně, na němž se pokusil najít něco pozitivního.

Doktora Macka velmi zaujal životopis Lubomíra Zaorálka. Neuhádnete proč
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

„Frekvence teroristických útoků v Evropě má jednu velkou výhodu: politikové se nemusí po každém novém útoku znovu semknout, neboť jsou semknuti již od minule,“ začal svou glosu Macek poznámkou k teroristickému útoku v Barceloně, kterému padlo za oběť třináct lidí a přes 100 dalších bylo zraněno.

Pár slov padlo i k Andreji Babišovi. Macek policii s nadsázkou poučil, že asi špatně pochopili Andreje Babiše. Ten se přece nedopustil žádného podvodu. Policie sice tvrdí, že došlo k dotačnímu podvodu, ale Macek nabídl alternativní pohled na věc. „Vždyť to bylo určitě jinak! To jen Andrej chtěl vyškolit své příbuzné a zaměstnance v podnikání s akciemi… sorry, jako,“ napsal v glose.

Celou glosu naleznete zde.

Nakonec si Macek nemohl odpustit komentář k výrokům volebního lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka. Tenhle možný příští premiér pravil, že podnikatel, který není svým zaměstnancům schopen zajistit důstojnou mzdu, by měl radši svoje podnikání zabalit. Zaorálek jistě ví, o čem mluví.

V roce 1982 ukončil studium oboru marxisticko-leninská filozofie a politická ekonomie. Do roku 1986 pracoval jako dramaturg ostravské televize. Od roku 1986 do 1989 byl zaměstnán u Československé socialistické strany. Od roku 1990 dodnes je profesionálním politikem,“ připomněl Macek, aby ukázal, jakou zkušenost v pozici malého podnikatele Zaorálek má. Žádnou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…