Dorazili k nám po statisících a teď se tu ještě rozmnoží. Senátor Veleba odpovídal čtenářům na téma migrace

28.09.2015 17:58

Na dotazy čtenářů serveru ParlamentníListy.cz ohledně uprchlické krize odpověděl na svém profilu senátor Jan Veleba (SPO).

Dorazili k nám po statisících a teď se tu ještě rozmnoží. Senátor Veleba odpovídal čtenářům na téma migrace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jan Veleba

„Mluvit jen o migrantech je málo. Je potřeba dát to do souvislosti s katastrofálním demografickým propadem,“ píše čtenář a zároveň se ptá i na výrok Andreje Babiše, že hodlá stát řídit jako firmu. „Co si o tom myslíte?“ zeptal se.

Podle Jana Veleby co se týká migrantů, tak zcela jistě bude dalším efektem jejich populační exploze. „Zatímco vyspělé západní země mají odhaduji mezi 1,3 až 1,5 dítěte na jeden pár, tak u asijských a afrických migrantů to bude asi čtyřnásobek!“ píše Veleba. A odpovídá i na dotaz ohledně Andreje Babiše, kterého rozhodně nepovažuje za státního ekonoma.

„Teze, že je třeba řídit stát jako firmu, je pravdivá, ale pouze v diktátorských režimech. Zatím tak řídí svoje hnutí ANO, kde byl zvolen sto procenty hlasů. To o něčem svědčí,“ dodává s tím, že jeho obrovskou výhodou je, že vlastní významnou část médií, a tudíž průběžně a trvale ovlivňuje voliče a veřejné mínění a trvale může rozehrávat politické hry.

Celou otázku i s odpovědí najdete ZDE.

Veleba odpověděl i na rozhořčený dotaz čtenáře, že Evropa je znásilněna muslimskými imigranty. Zvěř je to, píše a ptá se: „Kdy je začnou ženy střílet?“ „Na imigranty mám negativní názor, ale vašemu dotazu nerozumím,“ odvětil.

Celou otázku i s odpovědí najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …