Držme spolu, vyzvalo SPOLU. A Fiala k tomu přidal ještě něco navrch

26.08.2022 17:51

V těžkých dobách držme spolu, vyzývá premiér Petr Fiala (ODS), Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a Marian Jurečka (KDU-ČSL) před nadcházejícími komunálními a senátními volbami. Kampaň sdílí s doprovodným textem nejen koalice SPOLU, ale i ODS.

Držme spolu, vyzvalo SPOLU. A Fiala k tomu přidal ještě něco navrch
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Fiala

„V těžké a složité době, pojďme hledat to, co nás spojuje. Pojďme si vzájemně naslouchat. Pojďme říct, co je pro nás všechny důležité, na čem budeme společně pracovat. V těžkých dobách držme spolu. Musíme se všichni semknout, abychom dokázali čelit výzvám, před kterými stojíme,“ zaznívá v tweetu, jenž nový plakát doprovází.

„Ať už jde o války, zdražování nebo energetickou krizi. To všechno překonáme jedině, když politici budou hledat co nejširší shodu při realizaci řešení, která zajistí co nejlepší budoucnost pro Českou republiku, její města a obce a jejich občany a firmy. Extremisté a populisté se snaží společnost rozdělit. Staví mladé proti seniorům, města proti vesnicím, motoristy proti cyklistům, developery proti obyvatelům, zaměstnavatele proti zaměstnancům. Nedovolme jim to. V těžkých dobách držme spolu,“ poznamenává dále koalice Spolu na svém twitterovém profilu.

„Přijďte k volbám a podpořte do vedení našich měst a obcí a do Senátu osobnosti, které chtějí pro Českou republiku to nejlepší,“ dodává koalice Spolu.

Stejný text pak na svém profilu sdílí i ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…