Dvě půlmilionové sázky na Zemana během chvíle. Jak si stojí kandidáti u sázkovek?

12.01.2018 13:03

Majitelé sázkových kanceláří se radují. Přímá volba prezidenta přiměla lidi utrácet a sázet na svého favorita. Jeden z bookmakerů serveru Aktuálně.cz oznámil, že během chvíle přijal dvě půlmilionové sázky na vítězství Miloše Zemana. S Mirkem Topolánkem je to prý jako s máslem.

Dvě půlmilionové sázky na Zemana během chvíle. Jak si stojí kandidáti u sázkovek?
Foto: pujcka.co
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Sázkaři prý mají jasno. Prezidentské volby podle nich vyhraje Miloš Zeman. Lidé prosázeli 120 milionů korun. Tato suma ukazuje, že se české ekonomice opravdu daří. Lidé se zjevně nebojí utrácet. Sluší se také dodat, že přibližně polovina z oněch 120 milionů byla vsazena na vítězství Miloše Zemana. „Vklady na vítěze jsou momentálně rozděleny z 56 % na Zemana, z 24 % na Drahoše, 8 % na Horáčka, 7 % na Topolánka a 4 % na Fischera,“ uvedl mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Celý článek naleznete zde.

Zdá se také, že lidé sází na prezidentskou volbu výrazně víc peněz než před pěti lety. Společnost Tipsport oznámila, že přijala prezidentské sázky ve výši 55 milionů. Před pěti lety to bylo 22 milionů. To je další důkaz, že se lidem chce utrácet. Na nedávné sněmovní volby prosázeli 105 milionů korun. Prezidentská volba tedy tu sněmovní překonala.

Stojí také za pozornost, že u bookmakerů se prudce propadl Mirek Topolánek. Když oznámil svou kandidaturu, lidé na něj sázeli ve velkém, ale nadšení pro bývalého premiéra z řad ODS poměrně rychle opadlo Dnes lidé i sázkaři věří, že do druhého kola s Milošem Zemanem postoupí profesor Jiří Drahoš.

„Zaznamenali jsme doslova boom, podobně jako když je třeba máslo v akci. Lidé na něj začali houfně sázet,“ říká bookmaker Tipsportu Pavol Boško. „Pět minut poté, co oznámil kandidaturu, začaly lítat sázky za statisíce,“ potvrzuje šéf bookmakerů Fortuny Michal Hanák. Nadšení a zájem sázejících ale skutečně brzy opadly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…