Evropská unie je monstrum! Britský novinář se naštval a prozradil děsivé plány Bruselu

08.04.2016 9:10

Britský novinář Leo McKinstry v konzervativním deníku The Telegraph nazývá Evropskou unii "monstrem", které chce zničit národní státy. Brusel obviňuje z toho, že hodlá díky stovkám tisíc migrantů z muslimským zemí vytvořit nový evropský národ.

Evropská unie je monstrum! Britský novinář se naštval a prozradil děsivé plány Bruselu
Foto: Radim Panenka
Popisek: Evropský parlament ve Štrasburku

„EU odkryla svoji pravou tvář: je federalistickým monstrem, které nepřestane, dokud nezlikviduje všechny národní státy,“ volí McKinstry tvrdá slova hned v titulku svého komentáře a v úvodu cituje nápis, který vévodí vstupním dveřím do návštěvnického centra Evropského parlamentu. „Národní suverenita je kořenem všeho zla, kterému v současnosti čelíme. Jediné možné řešení představuje federální unie,“ napsal kdysi britský diplomat Philip Kerr, který se „proslavil“ tím, že těsně před bitvou o Británii v roce 1940 vyzýval Winstona Churchilla, aby se snažil s Hitlerem vyjednat mír.

„Jeho federalistické postoje jsou všeobecně sdíleny současnou Evropskou unií, o čemž svědčí i umístění jeho slova na tak frekventovaném místě. Zničení národní suverenity je základním ideologickým cílem bruselských oligarchů, kteří se snaží vybudovat federální superstát,“ tvrdí McKinstry a dodává, že to by vysvětlovalo jejich obsesi volným pohybem osob, masovou migrací a kulturní diversitou. „To všechno jsou nástroje sloužící ke smetení tradičních národů a vytvoření nového evropského národa. Jak v Bruselu vědí, toho lze docílit jen tím, že odstraní hranice a národní identitu,“ píše McKinstry.

McKinstry konstatuje, že katastrofální rozhodnutí EU otevřít hranice vedlo k přijetí více než milionu migrantů, z nich většina jsou mladí zdraví muži. „Anarchistická politika Bruselu je hnacím motorem pro dovoz násilné misogynie, závislosti na sociálních dávkách a džihádistického extremismu. Začátkem tohoto týdne příhraniční agentura EU Frontext ve své zprávě připustila, že útoky v Paříži jasně prokázaly, že migrační toky silně zneužívají teroristé pro vstup do EU. Federalisté v Bruselu však vidí migrační krizi jako skvělou příležitost pro uskutečnění své politické agendy sjednocení,“ zlobí se britský novinář.

Za důkaz podporující jeho tvrzení McKinstry považuje návrh Evropské komise zavést nový systém migrační politiky, v rámci kterého by o azylovém procesu v jednotlivých zemích rozhodoval pouze Brusel. „Podle obou variant návrhu se navíc stále počítá s povinným přerozdělováním migrantů skrze kvóty. Migrační krize by mohla být pro evropské národy noční můrou, ale pro federalisty jde o vysněnou situaci. Směřování politiky EU je naprosto jasné. Jde o to vybudovat evropský superstát,“ uvádí McKinstry s tím, že návrh Evropské komise bude mít značný vliv na debatu spojenou s referendem ve Velké Británii o budoucnosti země v EU.

Volba v referendu je nyní podle McKinstry o to neúprosnější. „Bud znovu získáme kontrolu nad naším vlastním územím, nebo se budeme stále hlouběji propadat do systému, který nařizuje, kolik cizinců k nám bude moci přijít. Příznivci setrvání Velké Británie v EU rádi hovoří o tom, že v případě brexitu uděláme krok do neznáma, zatímco v případě jeho odmítnutí si zajistíme zachování stability v rámci bruselských pravidel. Budoucnost Evropské unie však nemá se stabilitou mnoho společného. Současná migrační krize se bude ještě zhoršovat, navíc do EU vstoupí Turecko a Bosna a Hercegovina s osmdesátimilionovou muslimskou populací,“ varuje britský novinář.

„Skutečný krok do neznáma učiníme právě tím, když budeme dále pokračovat v Evropské unii. Brexit by mohl být návratem do známých a vyzkoušených pozic před rokem 1973, kdy byli Britové úspěšným a nezávislým národem,“ uzavírá McKinstry


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…