FOTO Andrej Babiš se uklonil prezidentu Číny. Šel do kina na Kung-fu Pandu a pochválil Ringo Čecha

29.03.2016 12:15

Poté, co si ministr financí Andrej Babiš (ANO) užil velikonoční prodloužený víkend, setkal se spolu s ostatními členy vlády na Pražském hradě s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem.

FOTO Andrej Babiš se uklonil prezidentu Číny. Šel do kina na Kung-fu Pandu a pochválil Ringo Čecha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček Babiše navíc zachytil v zajímavém předklonu, v němž stál v době, kdy si s čínskou hlavou státu podával ruku.

Velikonoce si Babiš užil na rodinném obědě s tchyní. „Dlouho jsme se neviděli,“ napsal na svůj facebookový profil. „Pak jsem vzal syny na výstavu Titanic v Letňanech. Tam nám řekli, že je plno, že až v půl šesté. Abychom vyplnili čas, šli jsme do kina na Kung-fu Pandu 3,“ dodal s úsměvem.

Během Velikonoc Babiš také pochválil rozhovor Františka Ringo Čecha, kde obhajoval své kontroverzní názory na uprchlíky. Babiš s ním evidentně souhlasí.

Následně si na Facebook umístil i snímek z Karlova mostu. „Syn si včera nechal na Karlově mostě udělat karikaturu. Praha je krásná a úchvatná,“ napsal Babiš.

A nechyběla ani fotka Babišových psích mazlíčků. „Dnešní procházka v průhonickém parku. Sharp, náš maliňák, neskutečný sportovec plný energie, a naše líná Elinka – přibrala a miluje všechny,“ uvedl na velikonoční pondělí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…