FOTO Podpálený obrázek Václava Havla přímo ve Sněmovně. Okamura bude řádit, Starostové totiž podezřívají jeho lidi

21.12.2018 10:45

Starosta Kolína a první místopředseda STAN, jenž usedá i v poslaneckých lavicích, Vít Rakušan, se podělil na svém twitteru o to, co se mu přihodilo právě v dolní komoře. A souvisí to s prvním prezidentem České republiky Václavem Havlem.

FOTO Podpálený obrázek Václava Havla přímo ve Sněmovně. Okamura bude řádit, Starostové totiž podezřívají jeho lidi
Foto: archiv VR
Popisek: Starosta Kolína Mgr.Vít Rakušan (Změna pro Kolín)

„Měli jsme na dveřích poslaneckého klubu STAN Václava Havla. Ve večerních hodinách, asi posílen předvánočním večírkem, se některý ze statečných kolegů rozhodl zapalovačem vyjádřit svůj občanský postoj. Obraz Poslanecké sněmovny verze 2018...“ poznamenal Rakušan a připojil snímek.

„Pohybovali se tady zástupci mnoha klubů. Je smutnou skutečností, že na stejném patře mají své komnaty dámy a pánové z SPD. Aniž bych cokoliv předjímal,“ podotkl následně v diskusi Rakušan.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„To nebyl nikdo dnešní, ale duch republikána Jana Vika, na kterého tak nevhodně a trapně přeci pískala první dáma, když pouze svobodně a tak nějak odvážně vyjadřoval svůj názor na kolaborantsko-fašistickou rodinu Václava Havla. Troglodyti se ve sněmovně neobjevili až nyní...“ podotkl pak také v diskusi režisér Jan Hřebejk.

„Hnus. Ale proč by tomu v PSP mělo být jinak, než mimo. Vždyť parlament je obrazem a odrazem společnosti,“ dodal analytik Michael Romancov.

Včera jsme také informovali o rozkopaných dveřích poslanecké kanceláře Jiřího Kobzy (SPD) v Praze. Kobza z poškozování majetku obvinil „havlistickou občanskou společnost“. A přidal pár slov o skomírající ultralevici. Psali jsme ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…