FOTO Polonahá Karolína Peake zaplavila e-maily v Česku

19.02.2013 10:07

Již po několikáté v krátké době byl napaden oficiální e-mailový účet vicepremiérky Karolíny Peake (LIDEM). Na první pohled ovšem běžný čtenář nepozná, jde-li o skutečnou zprávu, anebo o žert. E-mail je totiž skutečně doručen z poslaneckého mailu nejmenší vládní strany.

FOTO Polonahá Karolína Peake zaplavila e-maily v Česku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Odvolaná ministryně obrany Karolína Peake

"Strana práv LIDEM - Pikovci se velmi podivuje nad snahou majora Zemana o znemožnění ustanovení poslaneckého klubu přátel strany práv LIDEM - Píkovci. Strana práv LIDEM - Píkovci to chápe jako znemožnění boje proti kůrovci Strany práv LIDEM - Pikovci," stojí v mailu zaslaném nejen redakci ParlamentníchListů.cz.

Neznámý autor dále konstatuje, že "strana práv LIDEM - Píkovci žádá všechny zodpovědné poslanci, aby zvážili náš požadavek, abychom jako Strana práv LIDEM - Píkovci měli alespoň svůj vlastní záchod!" Podpis? "S pozdravem Mgr. Karolína Pík, vicepremiérka a předsedkyně a první a druhá místopředsedkyně strany LIDEM, spasitelka."

Text naráží především na skutečnost, že nově zvolená hlava státu vetovala sněmovní "ano", kterým byl na počátku února odsouhlasen vznik poslaneckého klubu strany LIDEM, čímž by partaj dostávala i příspěvky na svou činnost. Zeman rovněž opakovaně odmítnul s Karolínou Peake jednat, jelikož podle jeho slov neprošla peklem voleb. Vít Bárta v pondělním Hyde parku ČT navíc uvedl, že se vicepremiérka „nechala koupit za miliardy“.

V případě Karolíny Peake jde už o několikáté nabourání do jejího e-mailového účtu. Všechny texty, které v minulých týdnech naše redakce obdržela, však zůstaly bez reakce strany. A to i přes skutečnost, že většina z nich obsahuje posměšné fotografie a evidentně jde o zaslání z mailu Poslanecké sněmovny. Zarážející navíc je, že dva poslanci LIDEM, Paggio a Andrýsová, velmi často hovoří na téma internetu a internetové bezpečnosti.

K podobným útokům nedochází v České republice často. Naposledy se staly před krajskými volbami v loňském roce, kdy někdo jmény Michala Haška a bývalé hejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové oznámil rezignaci ze všech jejich funkcí. Útočníci však nebyli nikdy odhaleni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…