FOTO "Tlemila se jako... Ta tlemící se..." Miroslav Sládek napadl vysokou političku. Jak zamlada

10.08.2017 12:01

Republikán Miroslav Sládek se na svém facebookovém profilu vysmál místopředsedkyni Senátu Miluši Horské za její snímek v muslimském hábitu.

FOTO "Tlemila se jako... Ta tlemící se..." Miroslav Sládek napadl vysokou političku. Jak zamlada
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

„Nedávno jsem psal o senátorovi z ODS (dříve člen KSČ), který v televizi vykládá, že je proti přivandrovalcům a muslimům a přitom rozprodal Teplice právě těm nejzarytějším muslimům. Ovšem v Senátu Parlamentu České republiky není jediným lhářem a podvodníkem,“ zmínil Sládek úvodem svého textu směřujícího k Horské. Podle jeho slov se totiž k němu Horská směle řadí.

„Nezáleží na jejím jménu, daleko důležitější je, že byla v obvodu Pardubice zvolena s podporou lidovců a Zelených. Tedy stran sluníčkářských, parazitujících na každé vládě, a v případě ekoteroristů ještě navíc vydírajících a terorizujících spoluobčany,“ poznamenal a poukázal na její, dle  jeho slov, proradnost a falešnost. 

„Naposledy svoji prolhanost prokázala při návštěvě muslimských zemí v červenci tohoto roku. Přeochotně se převlékla do odporného hábitu a doslova se u toho tlemila jako... Přitom ji nikdo nenutil, aby se do takových hábitů navlékala. A už vůbec nemluvím o tom, že ta tlemící se ... byla na tom výletě za naše peníze. Ale samozřejmě jako komentář ke svým vytlemeným snímkům dodala, jak je to ‚hrozné‘, jak doslova ‚skřípala‘ zuby a jak můžeme být rádi, že žijeme v Evropě. V jakém kontrastu je potom vystupování a oblečení Melanie Trumpové při nedávné návštěvě právě těchto zemí,“ podotkl Sládek.

Podle jeho slov jsme skutečně rádi, že žijeme v Evropě.. „A byli bychom velmi rádi, aby to tak zůstalo,“ zmínil s tím, že ale právě tato osoba je součást vládnoucí bandy, která soustavně svojí tupostí a podlézavostí naši zemi a celou Evropu ničí. „Nechápu, jak může ještě někdo lidovce a podobnou falešnou sebranku vůbec volit,“ zmínil a vyzval občany jít k volbám, aby odporná zrádcovská banda byla vymetena. 

„Je to jenom banda vyžírků, kteří nás zaprodávají a přitom soustavně lžou až se jim od … práší,“ uzavřel.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Komentář Miluše Horské, který připojila na svých facebookových stránkách k fotogalerii ze své cesty, dne 30. 7.: 

Tak jsem si to vyzkoušela, natvrdo. Náboženská tolerance se koná s velkým skřípěním zubů. Doma máme šťastnou planetu. Važme si našich hodnot. Držme pospolu. To je nejsilneší zpráva, kterou posílám domů, do Čech, do Evropy. A moc se domů teším, vážně.

Celý příspěvek Miroslava Sládka:

Podvodníci a lháři, to jsou senátorští korytáři

Nedávno jsem psal o senátorovi z ODS ( dříve člen KSČ ), který v televizi vykládá, že je proti přivandrovalcům a muslimům a přitom rozprodal Teplice právě těm nejzarytějším muslimům.
Ovšem v Senátu Parlamentu České republiky není jediným lhářem a podvodníkem. Směle se k němu řadí i první místopředsedkyně této druhé parlamentní komory (zcela zbytečné, požírající miliardu korun ročně koryto pro politické mrtvoly). Nezáleží na jejím jménu, daleko důležitější je, že byla v obvodu Pardubice zvolena s podporou Lidovců a Zelených. Tedy stran sluníčkářských, parazitujících na každé vládě, a v případě ekoteroristů ještě navíc vydírajících a terorizujících spoluobčany.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Proto je jasné, že s takovouto politickou podporou bude senátorka stejně proradná a falešná, jako ti, kdo ji podporují. Naposledy svoji prolhanost prokázala při návštěvě muslimských zemí v červenci tohoto roku. Přeochotně se převlékla do odporného hábitu a doslova se u toho tlemila jako …… Přitom ji nikdo nenutil, aby se do takových hábitů navlékala. A už vůbec nemluvím o tom, že ta tlemící se ……. byla na tom výletě za naše peníze. Ale samozřejmě jako komentář ke svým vytlemeným snímkům dodala, jak je to „hrozné“, jak doslova „skřípala“ zuby a jak můžeme být rádi, že žijeme v Evropě. V jakém kontrastu je potom vystupování a oblečení Melanie Trumpové při nedávné návštěvě právě těchto zemí.
My skutečně rádi jsme, že žijeme v Evropě a byli bychom velmi rádi, aby to tak zůstalo. Avšak právě tato osoba jako součást vládnoucí bandy, která soustavně svojí tupostí a podlézavostí naši zem a celou Evropu ničí. Nechápu, jak může ještě někdo Lidovce a podobnou falešnou sebranku vůbec volit.
Jsme rádi, že žijeme v Evropě, chceme, aby to tak zůstalo, ale musíme pro to něco udělat. Jít k volbám a společně celou tu odpornou zrádcovskou bandu vymést. Myslím tím všech 200 poslanců a všechny současné parlamentní strany a straničky. A když říkám všechny, tak to myslím vážně. Je to jenom banda vyžírků, kteří nás zaprodávají a přitom soustavně lžou až se jim od … práší. 

Pokud chcete zanechat vzkaz této kreatuře placené z vašich daní, zde je odkaz :https://www.facebook.com/miluse.horska.9

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…