FOTO „U starý svině“. Zpestření pro příznivce Miloše Zemana

28.07.2016 11:21

V Praze si získala proslulost hospoda s příznačným názvem „U starý svině“, která si do své výlohy vyvěsila portrét prezidenta Miloše Zemana, čímž naznačila, co si o české hlavě státu myslí. Mnohé tím potěšila, našli se však i tací, kteří neskrývali své pohoršení.

FOTO „U starý svině“. Zpestření pro příznivce Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Fanoušci hospody založili na sociální síti Facebook fanouškovskou stránku, kam přidávají zachycené momentky týkající se tohoto stravovacího zařízení. Provozovatelé hospody totiž vedle jasně deklarovaného názoru na prezidenta Zemana zhusta glosují na vývěsních tabulích dění ve veřejném prostoru.

Zatímco odpůrci prezidenta Zemana neskrývají nad počínáním hospody své nadšení, příznivci české hlavy státu by si sem na pivo zřejmě nezašli. Jednání zařízení neschvalují ani někteří uživatelé sociální sítě Facebook. „Bohužel úroveň není jen o jídle, ale také o inteligenci. A někdo, kdo si dá do okna fotku prezidenta, jejímž účelem je zesměšňování kohokoliv. Tohle dělají jen chudáci, blbci a retardi…,“ má za to jeden z uživatelů Facebooku.

Kritický komentář se dočkal ostré reakce. „Jsme svobodná zem zaplaťpánbůh můžou si dát Zemana za okno proč kurva ne a když se ti to nelíbí, tak se zapal,“ doporučil kritikovi jiný „facebookář“.

reklama

autor: luš

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…