Fiala a spol. vytáhli na Babiše Draculu

27.09.2021 10:58 | Ze sítí

Chudák hrabě Dracula trpí, protože místo něj pije krev lidem tahle vláda. Vláda ANO a ČSSD a Babišova drahota. Zdražuje všechno a zdražování hned tak neskončí. Podstatný díl viny na tom nese i Babišova vláda. Koalice SPOLU znovu vyrazila do útoku.

Fiala a spol. vytáhli na Babiše Draculu
Foto: Screen FB koalice SPOLU
Popisek: Koalice SPOLUpředstasvila další volební klip

Pravicová koalice Spolu, tj. koalice ODS, lidovců a TOP 09, představuje v rámci předvolební kampaně také videa s bavičem a hercem Petrem Čtvrtníčkem v roli psychiatra doktora „Freunda“. Tentokrát k doktorovi do ordinace dorazil slavný hrabě Dracula, který si stěžoval, že nemá co pít, protože krev už lidem pije vláda Andreje Babiše.

Celý klip se nesl v duchu černobílých scének s Charlie Chaplinem, ve kterých se doktor Freund pokoušel Draculu uklidnit, aniž by přitom pronesl jediné slovo.

„Omlouvám se doktore, ale mně současná vláda doslova pije krev. Pít krev byl vždycky můj byznys. A když si otevřu telku, politika mě úplně vysává,“ prozradil Dracula. A Čtvrtníček v roli doktora Freunda nabídl řešení. Dracula by měl spolu s ním jít k volbám a postarat se o to, aby Babišova vláda skončila.  

Krev nemalému počtu lidí pije také růst ceny prakticky všeho, což v předvolební debatě na CNN Prima News připomněl Babišovi i kandidát koalice SPOLU na premiéra a předseda ODS Petr Fiala.

„Vy byste se měl spíš starat o to, aby tohle období nevstoupilo do dějin jako období Babišovy drahoty. Zdražuje se a lidé mají obavy. ... My chceme po premiérovi, a premiér, který je odpovědný, by to udělal, aby hájil zájmy českých občanů tak, aby se nezdražovala energie. Je potřeba jednat o emisních povolenkách. Když tady budete jen stát a říkat, že před 8 lety tu vládla pravice, tak lidem zdražíte energie a zdražíte jim všechno ostatní. Babišova drahota, to je výsledek vaší politiky,“ vypálil Fiala na Babiše před kamerami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…