Fiasko a zájem pouhé hrstky uživatelů: Pojďte volit ČSSD, nabádá strana na Facebooku

29.08.2017 15:51

Sociální demokracie v úterý oznámila, že bude lidem blíž. Nemyslela tím ale své zaměstnance, kteří se staví proti praktikám Lidového domu, aniž by se tím kdokoli z vedení socdem zabýval, ale "obyčejné" voliče. Především pak na Facebooku prostřednictvím diskusí uveřejňují její fanoušci pozvánky, aby lidi přitáhli k volebním urnám. Dosavadní výsledek je ovšem tristní.

Fiasko a zájem pouhé hrstky uživatelů: Pojďte volit ČSSD, nabádá strana na Facebooku
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Bývalý ministr zahraničí Lubomír Zaorálek

35 má zájem. To je výsledek akce, kterou se socialisté snaží pozvat k volbám. Pakliže na pozvánku kliknete, což ostatně ParlamentníListy.cz udělaly, najdete bilanci všech údajných úspěchů, kterých se ČSSD v uplynulých letech "dopustila". Můžete tak vidět, že sociální demokracie pohnula se situací ve zdravotnictví, dopravě, v oblasti minimální mzdy či rodinné politiky.

Jak vidno, nikoho to zatím příliš nezajímá. „ČSSD si váží vaší důvěry a je připravena i nadále prosazovat program ve prospěch většiny občanů našeho státu, spravedlivý program, který myslí na zaměstnance, rodiny s dětmi, seniory i drobné podnikatele. ČSSD je zárukou kvality ve vládě. Abychom mohli v naší práci pokračovat, potřebujeme k tomu vaši podporu ve volbách," konstatuje také dopis.

Podle aktuálních preferencí se sociální demokracie pohybuje v rozmezí mezi jedenácti až čtrnácti procenty, což jí zajišťuje přibližně polovinu hlasů, které může očekávat Babišovo ANO. Nahoru partaj netáhne ani Lubomír Zaorálek, který podle mnohých nemá čím překvapit, natož zaujmout. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

20:45 „Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

Neziskovka Člověk v tísni oznámila, že otevřela humanitární sbírku SOS Gaza pro psychologickou pomoc…