Fridrich na Langerově oslavě? Dvořák s tím problém nemá

14.01.2012 19:05

Exministr vnitra Ivan Langer slavil v centru Prahy své 45. narozeniny. Mezi hosty nechyběly politické špičky, ani osobnosti vysokého byznysu. Dostavil se i šéf programů ČT Milan Fridrich. Generální ředitel ČT Petr Dvořák s Fridrichovými kamarády ale problém nemá.

Fridrich na Langerově oslavě? Dvořák s tím problém nemá
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Milan Fridrich z ČT

Podle Dvořáka je důvěryhodnost média veřejné služby "postavená na kvalitách a profesionalitě lidí, kteří v ní pracují". "V tomto ohledu věřím v naprostou profesionalitu lidí, které jsem nominoval do svého nejužšího managementu," řekl Dvořák Lidovým novinám.

Ani sám Fridrich ve své účasti na Langerově oslavě nevidí nic špatného. "Jednalo se o mou soukromou aktivitu. Nevidím důvod, proč bych se nemohl účastnit akce soukromé osoby, s níž se dlouho a dobře znám," uvedl. "Mé profesionální vystupování v rámci České televize to nijak neovlivňuje."

O nadstandardních vztazích mezi Fridrichem a Langerem se psalo už v roce 2009 v souvislosti s volbou nového šéfa ČT. Spekulovalo se, že poslanci tahají za nitky ve Fridrichův prospěch, nakonec se ale akce nevydařila a v klání podruhé zvítězil Jiří Janeček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…