Haha! Křeček se směje. Šabatová chce do Senátu. „Nedá pokoj, baba,“ řekl známý bloger

22.07.2020 21:56

Ombudsman Stanislav Křeček se na svém facebookovém profilu vyjádřil ke slovům své předchůdkyně Anny Šabatové, která dnes oznámila svou kandidaturu do Senátu. „Podle Šabatové nesplňujeme úmluvu o lidských právech,“ uvedl Křeček.

Haha! Křeček se směje. Šabatová chce do Senátu. „Nedá pokoj, baba,“ řekl známý bloger
Foto: Repro ČT
Popisek: Ombudsman Stanislav Křeček

Křeček ve svém statusu uvedl, že „bývalá ombudsmanka kritizovala také přeplněnost českých věznic nebo to, že současný veřejný ochránce práv Stanislav Křeček nepovažuje za důležité téma diskriminaci některých skupin obyvatel.“ Následně se k tomu i vyjádřil: „Veřejný ochránce práv věnuje diskriminaci takovou pozornost, kterou si tento negativní jev v Česku zasluhuje, ale nevyužívá jej k nespravedlivému obviňování občanů a republiky z rasismu a xenofobie,“ uvedl.

„Pane doktore, nekazte si náladu bývalou ombudsmankou,“ napsal mu následně v diskusi jeden z diskutujících. A pod to přibyly dva smajlíky s úsměvem – a to přímo od Křečka. 

Anketa

Jak hodnotit Ludvíka Svobodu coby osobnost českých dějin?

96%
hlasovalo: 22633 lidí
„Podle aktuálního šetření CVVM vám důvěřuje pouhých 17 % obyvatel. Paní Šabatové důvěřovalo skoro 30 %. Za půl roku jste stáhl úřad na historické dno. Jaké z toho vyvodíte důsledky? Děkuji za odpověď,“ napsala pak v diskusi také jedna z uživatelek. A na to Křeček zareagoval rovněž.

„Pletete si čísla a průzkumy. ‘Nejmenší nedůvěru měli lidé k veřejnému ochránci práv Stanislavu Křečkovi, ministru obrany Lubomíru Metnarovi (oba shodně 29 procent) a Rychetskému (30 procent)‘,“ odvětil.

„Nedá pokoj baba a nedá,“ napsal pak také do diskuse jeden ze zakládajících členů ODS, Petr Paulczynski. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…