Hájkův web napsal o Bakalovi. To se prý z novin nikdy nedozvíte

21.09.2013 14:01

Web Petra Hájka se v souvislosti s děním kolem OKD zaměřil na výrazného finančníka Zdeňka Bakalu. Nyní prý upadl v nemilosti a všichni politici se od něj chtějí distancovat, přitom kdysi mu pomohli Bohuslav Sobotka a Miroslav Kalousek.

Hájkův web napsal o Bakalovi. To se prý z novin nikdy nedozvíte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Uhlobaron Zdeněk Bakala

„Všichni se snaží od něho distancovat a před volbami hrají s voliči hru na slepou bábu. Já nic, já ho nikdy snad ani neviděl, to ti druzí. Všichni, kteří se dnem i nocí zaklínají havlovskými ideály a evropskými hodnotami, celé to panoptikum rozeseté po všech koutech našeho politického spektra, médií a veřejného prostoru, se ke svému chlebodárci náhle nezná,“ píše redaktor webu Protiproud.cz Václav Danda.

Bakala je podle něj jeden z mnoha „bílých koní z Rothschildovy stáje“. Není to prý významný stratég v plánech Nového světového řádu, ale spíše učeň, který se mistrům přimotal pod nohy.

„Bakalova společnost New World Resources (NWR), což v překladu není nic jiného než ohromující přiznání, že jde o ‚surovinové zdroje pro potřeby Nového světového řádu‘, chce i nadále po státu další a další peníze a hrozí sociálními nepokoji. Stará vyděračská taktika: Pokud nedáte peníze, za nic neručíme, vypuknou sociální výbuchy a politicky si to odskáčete,“ doplňuje redaktor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

 Danuše Nerudová v posteli. Za 339 Kč již v prodeji

20:05 Danuše Nerudová v posteli. Za 339 Kč již v prodeji

Volby do Evropského parlamentu se konají již příští víkend a politické kampaně se vyostřují. Danuše …