Havlova rodina se přátelila s gestapem, napsal kdysi. Teď přináší text: Islám nepatří k Evropě

13.09.2017 13:22

Německá kancléřka Angela Merkelová v nedávné televizní debatě prohlásila, že slušný islám, islám, který zavrhuje terorismus, patří k Německu. Pan Tomáš Guttmann však pro server Neviditelný pes sepsal článek, v němž nabízí zcela opačný pohled. Tvrdí v něm, že islám nepatří nejen do Německa, ale ani do celé Evropy.

Havlova rodina se přátelila s gestapem, napsal kdysi. Teď přináší text: Islám nepatří k Evropě
Foto: Vít Hassan
Popisek: U mešity

Před rokem pan Tomáš Guttmann napsal pro server Neviditelný pes text, v němž čtenářům sdělil, že se rodina Václava Havla přátelila za druhé světové války s představiteli nacistického gestapa. Sluší se dodat, že budoucí první český prezident na konci druhé světové války ještě neoslavil ani deváté narozeniny. S Havlem samotným prý pak byla spokojena komunistická státní bezpečnost. V tomto textu pan Guttmann ukázal, že pro ostrá vyjádření nejde daleko.  

Teď se Tomáš Guttmann vyjádřil k migrační krizi a ke vztahu muslimů k Evropě. Aby ukázal, že muslimové do Evropy nepatří, jako protipól si vybral Židy. Ti se snažili integrovat do společnosti. Než přišel Adolf Hitler, platilo to i o německé společnosti. Židé psali knihy, podnikali a všelijak se snažili obohatit národ, kterého se cítili být součástí.  

Anketa

Podporujete Babišovu myšlenku, aby do Česka přišlo na práci víc Ukrajinců?

19%
81%
hlasovalo: 6072 lidí

„Srovnejme s muslimy, kteří se nechtějí integrovat a navždy zůstávají nepřátelskou a násilnou skupinou se špatnou pracovní morálkou, navíc vnucují svou pokleslou kulturu nemuslimům. Zatímco Židé neúspěšně prosili o možnost z Evropy uniknout, muslimové se do Evropy násilně stěhují, přestože je na světě 50 států, kde mají muslimové většinu, a 24 států, kde je islám státním náboženstvím. Mnozí při vstupu do Evropy ostentativně roztrhají dokumenty, plivnou úředníkům do obličeje a tvrdí, že jsou děti. Kdyby Židé vykazovali zlomek muslimské zločinnosti, Hitler by to býval rád propagandisticky využil, ale jeho hlavním argumentem proti Židům muselo zůstat jejich neproporcionální zastoupení v prestižních povoláních. Skoro jakoby za trest dostalo Německo 5 % násilných muslimů místo 0,5 % přehnaně kulturních Židů, ale to je sotva útěchou pro oběti holokaustu a pro slušné Evropany,“ napsal Guttmann.

Celý komentář naleznete zde.

Strach z islámu v Evropě je podle autora oprávněný. Stačí se podívat, jak si počínají fanatici z Islámského státu. Židé nic podobného nedělají. Guttmann se ještě jednou vrátil k Hitlerovi a napsal, že ve vztahu k Židům používal silná slova, ale v porovnání s projevy některých dnešních muslimů byl prý ještě relativně mírný. A dnes se prý muslimové snaží k Evropě chovat jako Hitler. Chtějí ji opanovat.

„Islám na dobytých územích nevytvořil mnoho pozitivního. V mocenském vakuu se arabský islám na začátku středověku rozšířil na jih od Evropy, absorboval fragmenty z rozpadlých kultur a využil znalostí podrobených národů. Kromě arabesek ve španělských mešitách a fragmentů antických znalostí, které se z jimi vypálených knihoven dostaly do Evropy, toho moc z minulosti připomenout nelze,“ nešetřil Guttmann svými názory, které formuloval v ostrých výrocích.

Chce prý v kostce říci jen tolik, že v muslimském světě panuje peklo. A studenti humanitních borů, jejich přednášející a s nimi i média se údajně tuto pravdu snaží zakrýt. Kdo by si ale přečetl Korán, zjistil by, že podle jeho učení je možné lhát nevěřícímu, vést válku proti nevěřícím a bít ženy.

„Muslimové jsou dnes jediným zdrojem teroru ve světě; jenom kvůli nim musíme na letištích absolvovat hodinové prohlídky,“ uvedl také Guttmann. Vedle muslimů ale představují nebezpečí pro Evropu i lidé, kteří tu chtějí muslimy vítat. Těmto lidem je podle autora třeba se postavit. A islám je podle Guttmanna třeba postavit mimo zákon.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…