Havlův Hrádeček je opuštěný. Dáša na něj zanevřela, píše server

17.12.2012 19:30

Rok po smrti Václava Havla je Hrádeček, tedy místo, kde bývalý prezident zemřel, téměř opuštěné. Dagmar Havlová na chalupu už skoro vůbec nejezdí. Starousedlíci tak mají strach, aby sídlo nezačalo chátrat.

Havlův Hrádeček je opuštěný. Dáša na něj zanevřela, píše server
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hrádeček

Byť je Hrádeček místo, které Havel miloval a trávil zde nejkrásnější chvilky, Dáša tam už téměř vůbec nejezdí. Server TN.cz si všímá toho, že je sídlo zasypané sněhem. Zatímco v minulosti byla cesta ke vchodu důkladně prohrnutá, dnes bychom se tam bořili ve sněhu.

Hrádeček chátrá, k prodeji ale nedojde

Navíc mají starousedlíci údajně strach, aby nezačalo krásné sídlo chátrat. Sousedé totiž viděli za celý rok Havlovou na Hrádečku jen několikrát. „Jezdí sem spíš vyvětrat, všechno zkontrolovat, je tu třeba dva tři dny a pak odjíždí. Prý jí tu všechno připomíná manžela a hlavně jeho odchod,“ sdělila bulváru Aha! před časem žena z nedaleké obce Vlčice.

Proto server spekuluje, že Havlová na místo zanevřela. Důvodem by mohlo být to, že jejího manžela místo stále připomíná. O prodeji Hrádečku zřejmě ale nehrozí. Havlová totiž v dubnu ujistila, že k tomu v žádném případě nikdy nedojde.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…