Hejtman ČSSD je pro smích kvůli svým online výstupům

20.08.2012 20:55

Hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák zřejmě zapomněl, jaký je rok. Na tragickou inovaci jeho oficiálních stránek, stejně jako na nulové informace v rámci krajského webu upozornili ParlamentníListy.cz samotní členové strany.

Hejtman ČSSD je pro smích kvůli svým online výstupům
Foto: archiv hejtmana
Popisek: Hejtman zlínského kraje Stanislav Mišák a ředitel Lesní železnice Tomáš Hegar

Stanislav Mišák, který je dlouhodobě jedním z nejhůř vnímaných hejtmanů v zemi, zřejmě zapomněl, že mu už brzy skončí volební období. Jak jinak si vysvětlit, že jeho oficiální stránky nezaznamenaly víc jak rok novou zprávu a jak jinak si vysvětlit fakt, že ani zlínská ČSSD nemá na svém oficiálním webu jedinou informaci k blížícím se krajským volbám.

"Je to tragédie, on zřejmě bude nakonec odvolaný z prvního místa kandidátky, má ho nahradit Taťána Nersesjan, to se alespoň říká," uvedl ParlamentnímListům.cz jeden z čelních představitelů strany v kraji. "On si asi myslí, že to půjde samo, že on si bude řešit své zakázky s vodou a stavebními pracemi, ale tak to nejde," bouchnul, obrazně řečeno, do stolu náš zdroj.

Pravdou je, že hejtman Mišák na svém webu hodnotí ještě rok 2011. "Rok 2011 ve Zlínském kraji hodnotím jako dobrý," uvedl zástupce sociální demokracie. ParlamentníListy.cz navštívily rovněž stránky zlinsko.cssd.cz. Pod záložkou "Volby do KZ 2012" však není ani písmeno. Jak je to možné, na to během několika hodin nedokázal odpovědět nikdo z pověřených.

Proč hejtman evidentně zanedbává své povinnosti vzhledem k voličům, kteří ho na místo šéfa kraje posadili, nebyl rovněž schopen nikdo zodpovědět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…