Hejtmanově ženě shořelo auto. Možná v tom byl záměr, spekuluje server

18.12.2012 20:20

Automobil, patřící manželce hejtmana Královéhradeckého kraje Lubomíra France (ČSSD), shořel přímo před domem. Server Lidovky.cz informuje o tom, že policie prošetřuje jak možnost technické závady na vozidle, tak možný úmyslný čin neznámého pachatele. Hejtman tvrdí, že úmyslné zapálení se zdá být pravděpodobnější.

Hejtmanově ženě shořelo auto. Možná v tom byl záměr, spekuluje server
Foto: tan
Popisek: Královéhradecký hejtman Lubomír Franc

„Policie prošetřuje, jestli auto bylo zapálené úmyslně, nebo zda to byla nějaká technická závada. Spíš to vypadá na první variantu,“ uvedl Franc. Vůz podle něj byl asi 15 let starý, v tuto chvíli je do šrotu.

Koalice s komunisty zřejmě důvodem nebude

Franc podle všeho nemá ani vzdálenou představu, kdo by čin mohl spáchat, pokud nejde o technickou závadu, protože výhrůžky vůči své osobě v poslední době nezaznamenal a to ani v souvislosti se vznikem koalice ČSSD a KSČM, která dnes na kraji vládne.

„Pokud by se verze úmyslného zapálení skutečně potvrdila, tak by mne to překvapilo. Neshledal jsem teď žádné výhrůžky nebo zásadní spory o to, co jsem kde dělal,“ řekl Franc pro Lidovky.cz.

Podle policie vznikla při požáru škoda přibližně dvacet tisíc korun.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…