Hitler to věděl. Na českou celebritu přišla policie. Je zle

11.02.2021 12:02

Cvičitelka Hana Kynychová je v šoku. Do jejího fitness centra vtrhla policie. Pravděpodobně na udání. A cvičitelka se rozčílila. Pořádný vztek nedostala jen ona, ale i její fanoušci. Velmi ostře dali najevo, co si o počínání policie i o samotném udání myslí. Došlo také na Adolfa Hitlera.

Hitler to věděl. Na českou celebritu přišla policie. Je zle
Foto: Screen FB cvičitelky Kynychové
Popisek: Cvičitelka Hana Kynychová

Před zákonem si mají být všichni občané rovni. Jenže se zdá, že někteří jsou si přece jen rovnější.

Anketa

Chcete, aby vláda Andreje Babiše dovládla do voleb?

84%
9%
hlasovalo: 25362 lidí

Zatímco na zakázané oslavě narozenin v jednom z teplických hotelů mohla probíhat oslava narozenin podnikatele Petra Bendy, na které se objevil člen Rady ČT Jiří Šlégr, někdejší poslanec ANO a šéf Národní sportovní agentury Milan Hnilička i expremiér Jiří Paroubek, se neobjevili policisté, kteří by nepovolenou akci rozpustili, cvičitelka Hana Kynychová musela ve svém fitness centru strpět návštěvu policie.

„Dnes mě do fitka během večerní on-line lekce přišla navštívit Policie ČR. Na udání někoho z okolí museli přijít zkontrolovat, proč se každý večer ve fitku svítí a hraje hudba. Pánové byli hodní a vše v klidu prověřili. Zjistili, že se neděje nic nekalého a odešli. Co mě ale zaráží, je to, že má někdo v okolí žaludek na to, aby udával!“ rozčílila se Kynychová.

„Nevím, o koho se jedná, ale ráda bych dotyčnému či dotyčným vzkázala, že se ve fitku svítí proto, že zde vedu on-line lekce, abych prospěla ženám, které nechtějí doma tloustnout a propadat chmurám. Doporučila bych vám, kdybyste si místo udávaní taky zacvičili, prospělo by vám to... Je mi smutno a úzko, ale nenechám se odradit, zítra v 18.00 se těším zase na značkách,“ zvolala odhodlaně.

Pod jejím příspěvkem se rozjela živá diskuse.

„Nějaká nicka si zdvihla ego. Chce se mi z těchto lidí fakt zvracet,“ nebral si servítky pan Jiří Škoda.

„Národ bonzáků,“ přisadila si diskutující dáma.

Udání na Hanu Kynychovou.

V diskusi také zaznělo, že „Hamáčkovi poskoci musejí dělat bububu“, ale od pondělí by se mohla situace změnit, pokud premiér Andrej Babiš (ANO) selže a nedokáže najít podporu pro prodloužení nouzového stavu od 15. února dále.

Ministr zdravotnictví za hnutí ANO Jan Blatný již na tiskové konferenci potvrdil, že po skončení nouzového stavu sice bude možné regulovat množství lidí v obchodech, ale nebude je možné zcela zavřít. Totéž platí i u bazénů, fitness center a dalších podniků.  

Pan Michael Zeman konstatoval, že šéf hnutí ANO Andrej Babiš a předseda ČSSD Jan Hamáček, který se proslavil nošením červeného svetru, nás poslali do opozice.

„Jo, praskačů je. Však to Babiš chtěl. A rudý svetr. Jsme zpátky v totalitě,“ napsal pan Zeman.                

Udávání na český způsob

Paní Renáta Kaletová si v této souvislosti položila otázku, zda by lidé udávali, kdyby museli zaplatit zbytečný výjezd policie.

„No, co dodat, tohle je výsledek. Jen by mě zajímalo, kdyby se ti udavači museli podepsat a nést pak následky za neoprávněný výjezd policie, jestli by se takto chovali. Držím palce a přeji hodně sil. P. S.: Chci zavést registr těchto udavačů, co neoprávněně udávají,“ poznamenala Renáta Kaletová.

Udávání na český způsob

Padla také zmínka o Adolfu Hitlerovi, který prý za druhé světové války počítal s udavačskými chutěmi českého národa.

„Hodně nevinných lidí v minulosti trpělo díky zhovadilé a udavačské mentalitě českého národa... Věděl to Hitler i komunisti a bohužel tento nešvar v naší společnosti přetrvává do dnešních dnů. Udat bezdůvodně může jen hovado největšího kalibru!“ konstatoval pan Luc Philippe.

Lidé cvičitelce vyslovovali podporu, posílali jí energii i pozitivní náladu a udávání označili za příšerné.

Udávání na český způsob

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…