Hnusný! Pitomost, Babiši. Aňa Geislerová se neudržela

22.09.2019 17:34

Uživatel Kozel v Porcelánu vymodeloval vládní čtvrť tak, jak si ji přeje předseda vlády. Prý proto, aby bylo vidět, jak velkou kravinu Babiš vlastně prosazuje. Když si model prohlédla herečka Aňa Geislerová, neudržela se...

Hnusný! Pitomost, Babiši. Aňa Geislerová se neudržela
Foto: Repro Facebook
Popisek: Herečka Anna Geislerová na demonstraci Milionu chvilek pro demokracii

Předseda vlády Andrej Babiš (ANO) již několik let mluví o výstavbě nové vládní čtvrti na polích v Letňanech. Současný primátor Prahy Zdeněk Hřib (Piráti) Babišovi sdělil, že pokud by se nová vládní čtvrť vůbec měla začít stavět, musí být napřed splněno několik klíčových podmínek. Především by měl stát hlavnímu městu dopomoci k dokončení dopravního okruhu kolem města. Babiš na oplátku Hřiba obvinil, že umí jednat jen útočně, a prohlásil, že už s ním dál nechce jednat.

Anketa

Souhlasili byste, kdyby prezident Zeman zastavil stíhání premiéra Babiše?

86%
14%
hlasovalo: 19739 lidí

Uživatel skrývající se pod přezdívkou Kozel z Porcelánu se rozhodl namodelovat, jak by vládní čtvrť vypadala. Aby bylo vidět, jak velká je to hloupost. Své závěry představil na sociální síti Twitter. Základní problém je už v tom, že nejbližší další budovy jsou od vládní čtvrti vzdáleny přibližně kilometr.

Čtvrť je podle občana nesmyslně obrovská. Jde v podstatě o megalomanský projekt. „Ok, tak jsem vymodeloval Babišovu vládní čtvrť, ať je líp vidět, jak hrozná, hrozná, hrozná kravina to je,“ zhodnotil Babišův projekt občan.

Nakonec se však Babišovi omlouval, protože zjistil, že návrh čtvrti nevzešel od Babiše, ale z Magistrátu hlavního města Prahy.  

vládní čtvrť

Když si o vládní čtvrti přečetla herečka Aňa Geislerová, neudržela se.

„Něco mi ta megalomanská státní architektonická vize připomíná. To se fakt všechno děje? A tak rychle? A jak může vůbec premiér s opakovaně schodkovým rozpočtem propagovat takovou blbost. Nevím, proč mě ze všech těch aktuálních zpráv vytáčí tahle tak moc, asi že je to tak přesně obludně velký prázdný a prstě hnusný,“ napsala herečka.

Geislerová o Babišově vládní čtvrti

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…