Homofobní krávo, jdi do prdele. Poslankyni ČSSD, která se pustila do homosexuálů, někdo napadl web

14.07.2016 17:44

Poslankyně ČSSD Pavlína Nytrová se stala hvězdou dne. Mluví o ní všichni. Její kolegové, spolustraníci, premiér Sobotka, veřejnost, internet. Stačilo jen ve svém proslovu říct, že homosexuálové plánují mít sex s dětmi, jako je tomu v mnoha jiných zemích. A na to jí někdo hackl stránky.

Homofobní krávo, jdi do prdele. Poslankyni ČSSD, která se pustila do homosexuálů, někdo napadl web
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavlína Nytrová.

V rámci proslovu k zákonu o možnosti osvojení dětí homosexuálními páry se poslankyně Nytrová řádně odvázala. Na základě informací z propagandistických webů, neznámých knih a komentářů pod různými články totiž dospěla k závěru, že agendou homosexuální lobby, která si neustále nárokuje čím dál víc, je snížit věk pro pohlavní styk s dětmi.

A ruku v ruce s homosexuální lobby pracuje i norský sociální úřad Barnevernet, který je podle ní a podle sdružení Russkie matěry odpovědný za odebírání dětí heterosexuálním párům, aby je posléze odevzdal párům homosexuálním. Zmínila mimo jiné i to, že se stále snižuje věk dětí, které jsou obeznamovány se „sexuální výchovou a homosexuální výchovou“.

„Vážení kolegové, já jsem přesvědčena o tom a uznávám lidskou důstojnost všech, odmítám ale měnit zákony přirozenosti a přírody. Jsem přesvědčena o tom, že jedině muž může zplodit a jedině žena může porodit dítě, a proto se jedině muž a žena mohou stát rodiči,“ prohlásila poslankyně, podle které mají homosexuálové výrazně vyšší sklon k drogám, alkoholu, promiskuitě i duševním poruchám.

Za svoje prohlášení se Nytrová stala doslova hvězdou, o které dnes každý mluví. Někteří, a těch je menšina, stojí za ní. Mezi ně se řadí například šéfredaktor Neviditelného psa Ondřej Neff či zástupce ombudsmanky Stanislav Křeček známý svou kritikou uprchlíků.

Na druhém břehu je však sílící nesouhlas, a to jak uvnitř samotné sociální demokracie, tak i vně, například ve vodách internetu.

„Naprosto se distancuji od názorů poslankyně Nytrové týkajících se registrovaného partnerství. Měla by si přestoupit do jiné strany!“ vyzvala svou kolegyni ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová.

„Názory a zejména předsudky paní poslankyně Nytrové nesdílím a paní Nytrová v tomto nevyjadřuje postoj ČSSD,“ prohlásil premiér Sobotka s tím, že je nutné diskutovat, nikoli se vzájemně z diskuse vylučovat. Následně také oznámil, že se chce s poslankyní sejít.

„Nechci, aby vystupovala takovým způsobem. Problém je, že netolerance a podobné předsudky jsou mezi lidmi ještě stále velmi rozšířené a je s tím třeba bojovat,“ uvedl Sobotka.

Manželka bývalého premiéra Jiřího Paroubka, stranická kolegyně Nytrové, Petra Paroubková, si však na rozdíl od některých svých kolegů nebrala vůbec žádné servítky.

„Poslankyně Nytrová by po svém politicky nekorektním a lidsky nepřijatelném výroku o homosexuálech měla okamžitě odejít z politiky, vzdát se poslaneckého mandátu a otevřeně přiznat svoje fašistické názory, zalézt do nory,“ prohlásila Paroubková.

A mezitím se nějaký rezignovaný hacker naboural do jejích osobních webových stránek. „Na sepisování nějakýho úžasnýho prohlášení nemám náladu. Takže prostě jenom: jdi do prdele ty homofobní krávo. Spletla sis století. Radil mi internet a moje srdce,“ použil frázi, kterou Nytrová obhajovala svá tvrzení v rozhovoru pro týdeník Respekt.

Na webu, který v současnosti již nefunguje, byl také změněn popis stránek na „homofobní píča“ a k tomu hacker zveřejnil i heslo ke stránkám s tím, že na e-mail má zřejmě paní poslankyně jiné.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…