Hulvát, klepna na pavlači. Profesor Knížák sledoval Soukupovu show s Andrejem Babišem a došla mu slova

01.10.2017 7:49

Profesor Milan Knížák se ve svém komentáři na serveru ParlamentníListy.cz obul do politické diskuse na TV Barrandov, vedené moderátorem Jaromírem Soukupem. „Byla to katastrofa,“ uvedl k dílu odvysílanému ve čtvrtek 28. září.

Hulvát, klepna na pavlači. Profesor Knížák sledoval Soukupovu show s Andrejem Babišem a došla mu slova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

„Soukup je neschopný moderátor. Je vidět, že se snaží, ale chybí mu nadání. Jeho projev je křečovitý. Není schopen udržet diskutující v přijatelných mezích,“ řekl kriticky Knížák k dílu, v němž vystupovali předseda ODS Petr Fiala a šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Původní text ZDE.

„Moderátor nebyl schopen akci ‚umoderovat‘. Andrej Babiš se choval jako klepna na pavlači, jako hulvát. Nenechal nikoho domluvit, skákal do řeči, překřikoval, aby druhý diskutující nemohl dokončit načatou větu. K tomu stále opakoval jedno a totéž, což je pro něho typické. Nikdy nic smysluplného neřekne, jen osočuje a hází špínu,“ dodal Knížák s tím, že nechápe, jak je možné, že někdo tohoto nekulturního a nekultivovaného řvouna volí.

„Být profesorem Fialou, tak požádám moderátora, aby zjednal pořádek, a když by se tak nestalo, odešel bych. Posluchači se dozvěděli velmi málo, poněvadž slyšeli jen křičení a nadávání Andreje Babiše a mezitím torza Fialových tvrzení. Byl to ubohý obraz ubohých politických poměrů v této zemi,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…