Hušák přišel o další místo. Není už v představenstvu Bestsportu

24.06.2011 12:55

Podle informací ČT vyměnila valná hromada Bestsportu vedení firmy. Aleš Hušák již není místopředsedou představenstva. Skončil také jeho mluvčí Jan Tuna.

Hušák přišel o další místo. Není už v představenstvu Bestsportu

Podle ČT přišel Aleš Hušák, bývalý generální ředitel společnosti Sazka, i o místo v představenstvu Bestsportu. Valná hromada ho totiž dnes odvolala z postu místopředsedy ve vedení sesterské společnosti Sazky, pod niž spadá i pražská O2 Arena. Odvolání iniciovalo občanské sdružení Zelený ostrov, které vlastní devět sportovních svazů, jejichž součástí je i Sazka.

Kromě Hušáka přišel o místo i jeho blízký spolupracovník Jan Tuna jakožto mluvčí Bestsportu. Na postu ho nahradil Oldřich Babický. Šéfem představenstva byl zvolen Richard Benýšek, kdysi nucený správce zkrachovalé Českomoravské stavební spořitelny. Kromě této pozice je i předsedou představenstva zkrachovalých Přerovských strojíren.

Benýška pojí se Sazkou ještě další okolnosti. Loni za symbolickou cenu odkoupil od skupiny PPF patřící Petru Kellnerovi, která je jedním z největších věřitelů Sazky, ztrátový projekt Naše adresa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…