Já jsem proti EU! Koluje VIDEO se slovy Janka Ledeckého, které média asi neodvysílají

26.02.2018 13:22

Český národ jásá nad úžasným výsledkem Ester Ledecké na zimních olympijských hrách v Jižní Koreji. Stejně jako v roce 1998 zazářili čeští hokejisté, zazářila přesně o dvacet let později Ester Ledecká. Patřičně hrdý je na ni i její tatínek Janek Ledecký. V souvislosti s úspěchem jeho dcery koluje po internetu text, v němž se Ledecký vyjadřoval o Evropské unii. Velmi kriticky.

Já jsem proti EU! Koluje VIDEO se slovy Janka Ledeckého, které média asi neodvysílají
Foto: youtube.com
Popisek: Janek Ledecký

Český internet se baví. Na počest Ester Ledecké, která dosáhla fenomenálního sportovního úspěchu, když na zimní olympiádě získala dvě zlaté medaile v různých sportech, bychom prý Českou republiku mohli přejmenovat třeba na Esterreich.  

Anketa

Je u nás ohrožena demokracie tak jako v období tzv. Vítězného února?

17%
83%
hlasovalo: 11094 lidí

Na dceru je jistě hrdý také Janek Ledecký, zpěvák a skladatel, který se netají ani svými politickými názory. Už pár let po internetu koluje video, na kterém na sebe Ledecký „práskl“, že je euroskeptik.

„Já musím říct, že já jsem euroskeptik. Byl jsem euroskeptik už v rámci referenda a nijak jsem se tím netajil. Naopak jsem se snažil ještě někoho strhnout na svoji stranu, což se nepovedlo teda tak úplně. A ten vývoj Evropský unie mě teda jenom ještě ukovává v těch hodnotách, takže já jsem euroskeptikem zůstal,“ říká na videu Ledecký.

Podobně se ostatně vyjádřil i v rozhovoru pro server ParlamentníListy.cz. v roce 2016, kdy varoval před dalším pronikáním islámu do Evropy a německou kancléřku Angelu Merkelovou označil za symbol zániku Evropy. Poznamenal tehdy, že EU nedělá nic proto, aby migrační krizi zastavila. Prý měl možnost to na vlastní oči vidět v Řecku. Politici si tam užívali dovolených místo toho, aby něco dělali, a pak prý museli škemrat v Turecku, aby se příliv migrantů zastavil.

To podle Ledeckého ukazuje na to, že se EU jednoho dne rozpadne. „To, že se EU rozpadne, je nevyhnutelné. Tyhle dostředné a odstředné vlny se na našem kontinentu střídají už stovky let. Na to nemusíte být politolog, na to vám stačí dějepis ze základky. Současná parta europolitiků samozřejmě tvrdí, že EU je to nejlepší a napořád, protože to je jejich džob. A následně také džob novinářů, kteří jsou v Bruselu slušně zaměstnaní. A třeba jejich děti tam chodí do prima škol. Mimo jiné. Na věčné časy a nikdy jinak? Ta otázka nezní jestli, ale kdy,“ podotkl.

Celý rozhovor naleznete zde.

„Paní Merkelová se stane v budoucích učebnicích dějepisu symbolem zániku Evropy. Myslím tím určité etapy Evropy. Etapy, kterou já osobně měl docela rád. A to jenom tím, že odprezentovala pomýlení ekonomických a politických poradců, kteří ji přesvědčili, že příliv nových pracovních sil nakopne německé hospodářství obdobně jako v šedesátých letech minulého století. Což je hluboký omyl, neboť těch uprchlíků, kteří se v Evropě chystají pracovat, je naprosto zanedbatelný zlomek. Je potřeba si uvědomit, že drtivá většina z nich nikdy nepracovala. Alespoň  v tom smyslu, jak to my v Evropě chápeme. Valná část z nich je navíc jenom částečně gramotná. A naše západoevropská křesťansko-demokratická nadutost nás ukolébává v jistotě, že se určitě budou chtít přizpůsobit té naší báječné společnosti. Protože jim určitě dojde, oč je pokrokovější než ta jejich feudálně-otrokářská. Ani náhodou! Nebudou ani chtít, a ani smět. Kdy už si naši a evropští činitelé najdou tu chvíli a přečtou si Korán, aby pochopili, že není možné být mírumilovný, multikulturní muslim? Buď jste muslim, anebo nevěřící. Neexistuje žádná jiná varianta. A jako muslim z principu musíte schvalovat a podporovat šíření víry mečem a ohněm. Přečtěte si to! Je to tam několikrát zopakované. Pro jistotu. Aby se nikdo nemohl vymlouvat, že se mu třeba slepily stránky, nebo tak…,“ pokračoval Ledecký.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…