Jak prdel na hrnec. Pane prezidente, úplně jste mě vodrovnal. Ohlas na noční projev Zemana

22.09.2016 11:24

K projevu prezidenta Miloše Zemana v OSN se na svém blogu na serveru Aktuálně.cz vyjádřil lékař Jan Hnízdil. „Tím projevem v OSN jste mě úplně vodrovnal,“ napsal s nadsázkou v otevřeném dopise hlavě státu.

Jak prdel na hrnec. Pane prezidente, úplně jste mě vodrovnal. Ohlas na noční projev Zemana
Foto: ReproFoto: webtv.un.org
Popisek: Prezident Miloš Zeman v OSN

„Něco tak moudrýho a státnickýho jsem už dávno neslyšel. Kam se hrabe papež. Jednak Vám to moc slušelo. Kvádro jak ulitý, fajnová špacírka. Taky ste se skoro vůbec nekymácel ani neprskal. Angličtina jak rodilej mluvčí. Však se k Vám taky ten čmoud Obama s tou jeho fuchtlí jen lísali. Co ale teprv ten projev. Zlatý slova. Rovnou tesat. Chytráci z OSN na Vás čučeli jak puci,“ poznamenal Hnízdil.

Vyjádřil také souhlas se Zemanovými slovy ohledně imigrantů. „Je to lůza. My je doma taky nechceme. To tak, aby stará musela nosit burku, nesměli sme žrát krávy, místo do hospody nás hnali do mešity. Je potřeba s nima zatočit. Jak říkáte. Posadit do člunů a poslat šupem, vodkud přišli. Hodil by se ten gumák, co na něm brázdíte veselskej rybník,“ zmínil dále sarkasticky Hnízdil s tím, že čmoudů by se na něj vešlo nejméně dvacet.

Poznámku měl i k Zemanovým výrokům ohledně teroristů. „Jasně že se musej zavřít hranice. Jak to děláte na Hradě. Když vemete policajty, tajný, protitankový zátarasy, vochraný rámy, kamery, tak sto mega nejsou žádný prachy. Do Hradu teď neproklouzne ani myš. Vím, vo čem mluvím. Včera jsem šel kolem a fronta se táhla po zámeckejch schodech až dolů. Spousta teroristů to po hodině vzdala a šli se odpálit ke Flekům,“ ironicky podotýká Hnízdil. 

Výborný je prý také nápad s drony. „Stojí pár šupů a řídit je můžou děti. Teroristi budou čumět, odkud to slízli. Jen ve zprávách říkali, že v Americe proti dronům cvičej orly. Aspoň jednu orlici byste na Hradě užil. Jeden nikdy neví. Kdyby nedejbože teroristi prošli až k Vám, tak je tady paní Ivanka. To je první dáma jako řemen. Viděl jsem ji na fotkách v maskáčích s brenem osmsetpětkou. Bejt terorista, tak mám v gatích natošup. Medajli generála Čečky za zlepšování postavení ženskejch v armádě měla dostat už dávno. Tej se držte. Moje stará o pistoli nechce ani slyšet, místo kvéru šermuje kvedlačkou, místo medaile vod Čečky se zmůže tak na čočku,“ říká. Podle něj i srovnání terorismu s rakovinou sedí jak prdel na hrnec.

„Rozlejzaj se hlavně v pražskejch kavárnách. Až se vrátíte z Ameriky, ať se Vráťa Minář podívá do šuplete. Po Klausovi by tam měl bejt seznam největších pravdoláskařskejch zmetků. Adam Bartošů si s tím dal spoustu práce. Tak to stačí použít,“ dodal.

Původní text ZDE.

„Největší pecka bylo, když ste mluvil vo tom, že boj proti teroristům musí bejt koordinovanej, že jim musíme útočit na mozek. Vzal bych na ně mutěnickou slivovici. Jednou jsem si dal pět panáků a úplně mi vystřelila mozek. Taky je jasný, že si to musej čmoudi vyřešit doma. Co si navařili, ať si vyžerou. Hlavně aby nám posílali dost ropy. Jako dřív. My jim za to pošleme kvéry a semtex. Jako dřív,“ uzavřel Hnízdil se slovy, že mu spolu s rodinou děkuje.

Hnízdil je známý kritik české hlavy státu. Mimo jiné o něm v minulosti řekl, že je těžce postižený a nebezpečný pro zdraví občanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…