Jan Kraus podpořil KDU-ČSL. Přidal se i písničkář Hutka

20.09.2013 14:34

O lidovcích dlouho nebylo slyšet – prý se nezapletli do zlodějin a korupčních skandálů. Tvrdí to alespoň předseda křesťanských demokratů Pavel Bělobrádek s europoslankyní Zuzanou Roithovou v předvolebním spotu strany KDU-ČSL, který natočil režisér Filip Renč.

Jan Kraus podpořil KDU-ČSL. Přidal se i písničkář Hutka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Reklamní kampaň KDU-ČSL

Jak informuje zpravodajský server iDnes.cz, Renč dříve v předvolebním boji podporoval ODS. Před prezidentskou volbou naopak natočil spot Miloši Zemanovi. Lidovou stranu před volbami podle jejích internetových stránek podporují mezi jinými ekonom, Havlův spolupracovník a bývalý prezidentský kandidát Jan Švejnar, televizní tvář a aktivista Jan Kraus či známý písničkář Hutka.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

„Náš koncept je sociálně-tržní hospodářství. Zodpovědnost a solidarita je naše značka, je náš program. Jsme středová strana, solidární pravice," říká předseda Bělobrádek, který má nyní šanci dovést svou stranu do sněmovny, v níž nesedí od voleb v roce 2010. „Teprve se žlutou v politickém spektru je politika úplná," prohlásil předseda KDU-ČSL a odvrhl tak tradiční označení „černých“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…