Jan Rosák, fotbalista Limberský. A které další celebrity prozradily, že budou volit Jiřího Drahoše?

12.01.2018 10:54

České osobnosti pátečnímu Blesku prozradily, koho by rády viděly na Hradě. Komu odevzdá svůj hlas populární moderátor Jan Rosák? A pro koho bude hlasovat hokejista Tomáš Plekanec nebo herec Ivan Vyskočil?

Jan Rosák, fotbalista Limberský. A které další celebrity prozradily, že budou volit Jiřího Drahoše?
Foto: ReproFoto: ČT24
Popisek: Superdebata ČT prezidentských kandidátů.

První kolo přímé volba prezidenta za pár hodin odstartuje. Koho budou volit známé české osobnosti? Slavný moderátor Jan Rosák má jasno.

„Zdá se, že nejvíce politických zkušeností má Fischer a Topolánek. Ostatní sice vynikají slušností, která je v kontextu se stávajícím prezidentem také docela zásadní, ale já budu volit profesora Drahoše. Ze všech kandidátů na mě působí nejserióznějším dojmem. A to není vůbec málo,“ podotkl Rosák. Obdobně se vyjádřil také rocker Petr Janda. I on hodlá dát hlas panu profesorovi. Drahoše bude volit i fotbalista David Limberský.

Naproti tomu hokejista Tomáš Plekanec je připraven odevzdat hlas Pavlu Fischerovi. Herec Ondřej Brzobohatý je nakloněn volbě Michala Horáčka. Své příznivce má mezi českými osobnostmi i Mirek Topolánek. Houslový virtuóz Pavel Šporcl Topolánka podpořil opakovaně a prý tak učiní i u volebních uren. Stejně by se prý zachovala i tenistka Karolína Plíšková. Ale má to háček.

Se sestrou Kristýnou jsme v Austrálii, takže odvolit nezvládneme. Situace u nás doma a prezidentské volby nám každopádně nejsou lhostejné. Politiku sice sledujeme jen okrajově, ale náš hlas patří Mirku Topolánkovi. Je to sympaťák a navíc má slušnej forhend,“ pochvalovala si tenistka.

Své podporovatele má ale i prezident Miloš Zeman. Pro herce Ivana Vyskočila představuje Miloš Zeman jasnou volbu. Totéž platí u zpěváka Daniela Hůlky, který zpíval hymnu po boku prezidenta Zemana, když vyhrál před pěti lety. „Budu volit Miloše Zemana, díky němu se udržíme jako svobodná a suverénní země. Musí vyhrát. Nejlépe v prvním kole,“ zdůraznil Hůlka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …