Jarda Jágr je jako Tomáš Řepka? Srovnání z Šafrova fóra

02.05.2019 16:20

Fotbalista Tomáš Řepka a hokejista Jaromír Jágr jsou sportovci ze stejné generace. Řepka si teď má odkroutit dva roky vězení natvrdo. Server Fórum24.cz uveřejnil článek, v němž se tvrdí, že Řepka není sportovní hvězda hodná následování. U osoby odsouzené ke dvěma rokům pobytu za mřížemi to platí. A podle Šafrova webu je stejně zavrženíhodný i Jaromír Jágr, a to kvůli jeho cestě do Číny s prezidentem Milošem Zemanem.

Jarda Jágr je jako Tomáš Řepka? Srovnání z Šafrova fóra
Foto: Facebook Rytíři Kladno
Popisek: Jaromír Jágr

Slavný fotbalista Tomáš Řepka dostal od soudu dva roky natvrdo za zpronevěru a falešné erotické inzeráty své někdejší přítelkyně Vlaďky Erbové, které zveřejnil bez jejího vědomí a souhlasu.

Podobně špatně na tom prý je i hokejista Jaromír Jágr, z něhož se podle serveru Forum24.cz stala hračka v rukou prezidenta Miloše Zemana a premiéra Andreje Babiše. Řadu lidí Jágr zklamal, mnoho jeho fanoušků doufalo, že smýšlí demokraticky. Zvlášť když má na dresu slavnou 68.   

„Přitom Jágr s Nedvědem vůbec nemuseli letět se Zemanem, pokud chtěli domluvit to, co domluvili. Kdo tvrdí opak, lže. Oba jsou tak velkými osobnostmi, že by rozhodně neměli do Číny dveře zavřené. Pokud se kladenský hokejista nyní vyjadřuje ve smyslu, že byl vychován, aby ctil autority, je smutné, jaké si vybírá. Zeman totiž není člověkem, který by dělal naší zemi v zahraničí dobré jméno, a uctíváním jeho kultu si tak maximálně řeknete o státní vyznamenání. Ani podpora Andreje Babiše neslouží legendě NHL ke cti,“ píše server.

Ač je Jágr sportovní legendou, svým chováním mimo led prý rozhodně nedává dobrý příklad svým fanouškům, stejně jako ho Tomáš Řeka nedává svým chováním mimo trávník. Podobnou zkušenost mohli podle serveru lidé udělat i s písničkářem Jaromírem Nohavicou, k němuž mnozí občané této země vzhlíželi, dokud si nepřevzal ocenění z rukou ruského prezidenta Vladimira Putina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…