Jaroslav Hutka pořádá koncert na venkově. Víte, kolik je vstupné?

23.08.2018 9:40

V obci Rataje nad Sázavou, která se nachází na půli cesty mezi Benešovem a Kutnou Horou, se chystá koncert Jaroslava Hutky u příležitosti padesátiletého výročí okupace Československa vojsky Varšavské smlouvy. Koncert se má uskutečnit v kulturním klubu Pivovárek. Je to Hutkovo druhé vystoupení v tomto klubu, při prvním dle vyjádření klubu „oslavovali 23 let od pádu komunismu v Čechách a posílali pohlednice na podporu Pussy Riot“. Lístek na koncert stojí 250 Kč.

Jaroslav Hutka pořádá koncert na venkově. Víte, kolik je vstupné?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Hutka na demonstraci proti Babišovi nazvané Proč? Proto!

V klubu Pivovárek, který se nachází v Ratajích nad Sázavou, podle klubových stránek vystupoval například Ondřej Hejma se svým Žlutým psem nebo punková kapela Visací zámek. Takto zní popis akce, která má proběhnout v sobotu 25.8.2018:

Anketa

Je Miroslav Kalousek dobrý politik?

8%
92%
hlasovalo: 16057 lidí

Při 50. výročí od příchodu sovětských vojsk do Prahy u nás vystoupí signatář Charty 77 Jaroslav Hutka.

Jaroslav Hutka – hudebník, básník, spisovatel a signatář Charty 77, který byl roku 1978 donucen k emigraci, se letos podruhé vrací do Pivovárku. Při minulém koncertě jsme oslavovali 23 let od pádu komunismu v Čechách a posílali pohlednice na podporu Pussy Riot, které byly tehdy po jedné ze svých akcí prezidentem Putinem uvězněné.

V posledním roce se v české politice odehrálo několik událostí, které naši zemi můžou směřovat opět do náručí nebezpečných ideologií. Jaroslav Hutka, je jedním z nejpovolanějších, kdo se k těmto změnám mohou vyjádřit.”

Lístek na akci stojí 200 korun v předprodeji, 250 korun na místě.

Hutka se v poslední době proslavil hlavně písní Miloš a zubatá, ve které spílá prezidentu Zemanovi výrazy jako „z Hradčan už je jen žumpa“ nebo „Miloš je zhroucený a oči v sloup“ či „opilec a vlastizrádce ovarem, sádlem vše zamastí“. Za tuto píseň sklidil jak pochvaly, například od Jakuba Patočky, někdejšího funkcionáře Strany zelených i ČSSD a současného šéfredaktora webu Deník Referendum, naopak kritizovali ho Jan Schneider z Lidových novin nebo kardinál Duka. Zda píseň zazní i na koncertu, se můžeme jen dohadovat.

Psali jsme o Hutkovi:

VIDEO Jaroslav Hutka se v písničce těší na smrt Miloše Zemana

VIDEO Jaroslav Hutka natočil další politickou píseň

Hutko, ubožáku, běž skládat uhlí

Nenávist a zášť zbavila Hutku soudnosti

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …