Jde do tuhého. Už i George Soros radí Bruselu spolupracovat s Moskvou

22.01.2016 13:13

Až dosud považoval americký finančník George Soros Rusko za nepřítele Evropské unie. Nyní ale kvůli migrační krizi změnil názor. Píší o tom německé noviny Deutsche Wirtschafts Nachrichten, překlad přináší server prvnizpravy.cz.

Jde do tuhého. Už i George Soros radí Bruselu spolupracovat s Moskvou
Foto: wealthydebates.com
Popisek: George Soros

Podle Sorose by se EU vzhledem k uprchlické krizi a absenci výrazného vedení mohla brzy zhroutit. Zachránit ji před kolapsem prý může nový „Marshallův plán“, jehož součástí musí být určitě Rusko.

Celý text je ZDE

Noviny připomínají, že Soros byl vždy zastáncem myšlenky existence Evropské unie. Teď ale vidí, jak se EU potácí ze strany na stranu kvůli absenci skutečných vůdců.

List považuje za zajímavé, že Soros, který „vždy považoval Rusko za nepřítele EU“, nyní „otevřeně“ vyzývá Brusel ke spolupráci s Moskvou.

reklama

autor: vam

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …