Je to ostuda, říká o pornu na stránkách sněmovny Zaorálek. Žádá tresty

19.06.2012 21:32

Soukromé fotky a lechtivé filmy, které se během dnešního dne objevily na internetových stránkách sněmovny, představují podle místopředsedy dolní parlamentní komory Lubomíra Zaorálka (ČSSD) ohromnou ostudu, která ve světě nemá obdoby. Zaorálek proto uvažuje i o trestech.

Je to ostuda, říká o pornu na stránkách sněmovny Zaorálek. Žádá tresty
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Lubomír Zaorálek

Na internetových stránkách Poslanecké sněmovny ČR se dnes objevila videa s erotickým obsahem a další nelegálně stažené snímky. Toto nepřehlédnutelné faux pas se zaměstnanci sněmovny snaží napravit od odpoledních hodin a je třeba říci, že web sněmovny je stále mimo provoz. Předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová (ODS) případ nechtěla komentovat. Podle jednoho z místopředsedů dolní komory Lubomíra Zaorálka je to velká ostuda. Zprávu přináší server idnes.cz.

Další rána pro důvěryhodnost sněmovny

"Jezdím často do zahraničí a nikde se nic podobného nestalo. V civilizované společnosti jsou zkrátka některé hranice, které by se neměly překračovat," neskrývá rozladění Zaorálek. "Pokud se ukáže, že v tom figurují zaměstnanci Sněmovny, tak je na místě určitě nějaká důtka nebo výtka. Tvrdší trest bych zatím neaplikoval, to až v případě, že by se něco podobného opakovalo," dodal.

Podle Zaorálka toto faux pas snižuje vážnost celé dolní komory, která se podle řady průzkumů veřejného mínění netěší úplně nejvyšší důvěře občanů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…