Je tu další vyjádření k EET: Jak Pan Babiš říká, všeci kradnů...

01.03.2017 20:28

Dlouholetý redaktor České televize Adam Komers se dnes živí prodejem vína. Jako maloobchodníka se i jeho týká druhá vlna elektronické evidence tržeb. Zákon dodržuje, ale to mu nebránilo nástroj ministra financí Andreje Babiše tvrdě zkritizovat.

Je tu další vyjádření k EET: Jak Pan Babiš říká, všeci kradnů...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

Server Forum24.cz přinesl rozhovor s Adamem Komersem, bývalým redaktorem České televize, který se dnes živí prodejem vína. Jako maloobchodník se musel zapojit do projektu elektronické evidence tržeb. Obchodník zákon ctí, ale nezdráhá se ho kritizovat.

„Co mi na tom vadí, je ten cejch. Cejch vlastně potenciálního zloděje. Jak pan Babiš řekl ‚všeci kradnů, proto je třeba toto zavéct‘, a já bych chtěl panu Babišovi říct, že já nekradu a já vydávám stvrzenky od samého začátku mého podnikání, dávno předtím, než pan Babiš zavedl tuhletu šílenou šmírovací věc... Člověk, který je podezřelý z kdečeho, tady ocejchuje vlastně jednu skupinu obyvatel,“ konstatoval Komers.

Celý článek naleznete zde.

Zkritizoval i technické problémy s fungováním EET. Vypadává internet a operátoři se údajně nemají k tomu, aby se co nejrychleji postarali o nápravu.

„Nemluvě o tom, že drtivá většina zákazníků o účtenku vůbec nestojí. Devět lidí z deseti ji nechává v prodejně. Já jim říkám: vezměte si tu účtenku, pošlete ji panu Babišovi a on vás slosuje a první cenou je okružní jízda kolem čapáka na oslíkovi. A někdo ty účtenky nechce. Nevím proč,“ dodal se smíchem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…