Jel do Maďarska. U hranic ho testovali na covid. Takto dopadl

14.01.2021 8:52

Způsob, jakým vláda informuje o pandemii a o očkování, je skandální! Státní správa hrozná. A ty jejich PCR testy? Hned první věta byla lež. Imunolog Jiří Šinkora si před cestou do zahraničí došel na covid test, dozvěděl se, že je pozitivní a spustil kanonádu...

Jel do Maďarska. U hranic ho testovali na covid. Takto dopadl
Foto: Repro Youtube
Popisek: Imunolog Jiří Šinkora

Imunolog Jiří Šinkora si před služební cestou do Maďarska zašel na test na covid a dozvěděl se, že se zařadil do klubu pozitivních s koronavirem v těle a zůstává doma v izolaci. Ale je bez příznaků a podle svých vlastních slov má pochybnosti, jak to vlastně je s imunitou proti covidu.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 14. 1. 2021)

44%
49%
hlasovalo: 15396 lidí

„Jsem rád, že jsem přímým důkazem toho, jak je to tady rozšířené a že to v sobě může mít každý bez toho, aniž by cokoli významného nebo specifického pociťoval. Dokonce, ale to je bez přímého důkazu, jsem přesvědčený, že to mám v relativně krátké době už podruhé a poprvé jsem jakési příznaky slabého nachlazení nebo jakési virózy měl, a proto jsme se v rámci možností izolovali. Takže to vypadá, že imunita proti koronavirům je spíš něco jako tolerance, podobně jako je tomu u všech mikroorganismů, které "žijí" na površích našeho těla. Ale to stejně ukáže čas, pokud budou pravidelně PCR pozitivní ti, kteří projdou očkováním. Opravdu, velmi zajímavý přírodní experiment, který nás hodně naučí do budoucna, kdyby přišel větší zabiják ze země, odkud přichází skoro všechno, včetně děsivých epidemií chřipky,“ napsal Šinkora na sociální síti Facebook.

Ale o pár hodin později se pořádně rozčílil. Tvrdě se obul do státní správy, která podle něj postupuje naprosto tragicky.

Ze židle ho zvedlo už tzv. sebetrasování.

„Přihlásil jsem se a první věta je lež: Your test result was positive, which means you are suffering from COVID. Váš výsledek byl pozitivní, což znamená, že proděláváte onemocnění COVID-19. Nic neprodělávám,“ zdůraznil Šinkora.

Pozitivní test na covid podle něj může znamenat, že možná má covid, ale může to prý také znamenat, že prodělal v nedávné době jiné virové onemocnění.

Způsob, jakým vláda a státní správa u epidemie postupuje, je podle jeho názoru příšerný.

„Způsob, jakým občany o probíhající pandemii a očkování proti ní informuje naše vláda a jí podřízené orgány, je skandální. Vláda a její premiér nesou plnou zodpovědnost, ale s materiálem, který si u nás říká státní správa, je to asi opravdu obtížné. Jo a samozřejmě mě až dodnes nikdo nekontaktoval, takže se spoléhá na to, že si se svou infekcí poradím sám. Ještěže vím, o co jde,“ uzavřel rozzlobený imunolog.

Imunolog Šinkora se zlobí

Imunolog Šinkora se zlobí

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…