Jiří X. Doležal radí Merkelové: Rozdávejte imigrantům poukázky do nevěstinců

04.09.2016 16:14

Komentátor Jiří X. Doležal se na serveru Reflex.cz rozepsal o tom, že by německá kancléřka Angela Merkelová měla rozdávat běžencům poukázky do nevěstinců.

Jiří X. Doležal radí Merkelové: Rozdávejte imigrantům poukázky do nevěstinců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Dnes je už těžké zpochybnit, že důležitou roli v loňské imigrační vlně hrálo pozvání paní Merkelové. Jak se na správného hostitele sluší, měla by se nyní postarat o základní potřeby svých hostí. Jde hlavně o mladé, zdravé muže,“ začal svůj komentář Doležal.

Podle něj nyní navíc přišla z Rakouska zpráva o dalším kole oblíbené muslimské hry taharrush, jejíž hraní spočívá ve skupinovém sexuálním obtěžování, osahávání a bití žen na ulicích. „Hra je oblíbena celoislámsky, před několika lety si takto zahráli s americkou novinářkou místní muslimové v Egyptě, a masovou vlnu hraní této povedené gamesky zažilo v noci na první leden celé Německo. Zvlášť v Kolíně se prý mladí imigranti pobavili dobře,“ říká ironicky Doležal a poukazuje na sedm Afghánců, kteří využili v noci na sobotu tlačenice ve městě Wels v Rakousku, a to k osahávání dívek. 

Původní text ZDE.

„Podívejme se na to bez rasových předsudků. Pánové, jak byste se asi cítili ve věku mezi patnácti a dvaceti lety, kdybyste už rok bydleli někde v rakouské tělocvičně, pocházeli z prostředí, kde ženy chodí oblečené ve stanu, a vy byli permanentně vystaveni pohledům na (z hlediska vašich návyků) poloobnažených a vyzývavých žen?“ táže se Doležal, a brání tak taharrush. Sexuální deprivace mladých imigrantů podle něj musí být v dnešních dnech už zcela nepřemožitelná.

A i proto přichází Doležal s návrhem. „Prosím kancléřku Merkelovou, aby uzavřela s hampejzy i volně podnikajícími prodejnými ženštinami smlouvu o paušálu ve všech zemích, kde imigranti sexuálně hladoví, a začala je platit ze státního rozpočtu Německa. Imigrantům pak bude rozdávat poukázky zdarma a hampejzům je proplácet stejným systémem, jako platí zdravotní pojišťovny lékařům. Pokud tak Merkelová neučiní, lze říct, že se k hostům, které pozvala, chová jako špatná, rasistická a xenofobní hostitelka,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…