Jsem Danuše, jasně, že jsem mladá a pohledná... Není to fake

16.02.2024 12:20

Někdejší prezidentská kandidátka a dnes uchazečka o post europoslankyně v barvách hnutí STAN se opět rozhodla promluvit k veřejnosti. A dopředu upozornila, že její video obsahuje sarkasmus. Poté připomněla světu, jak se jmenuje, že je „mladá a pohledná“.

Jsem Danuše, jasně, že jsem mladá a pohledná... Není to fake
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Danuše Nerudová

Je znát, že rok 2024 bude rokem volebním a že v něm proběhnou nejen volby do části Senátu, ale také do krajů a do Evropského parlamentu. Předseda STAN Vít Rakušan, stávající ministr vnitra, nejprve natočil video, ve kterém světu sdělil, „že to Fialovi řekne“, že je čas dělat politiku, která nebude při zdi. A vyrazil do voličských bašt hnutí ANO, jako je Sokolov či Most, debatovat s občany.

Do Mostu přijela Rakušana podpořit i kandidátka STAN do voleb do Evropského parlamentu Danuše Nerudová. A vedle podpory Víta Rakušana se rozhodla promluvit k lidem i na sociálních sítích.

„Jsem Danuše Nerudová. Jasně, že jsem mladá a pohledná,“ začala na videu uveřejněném na sociální síti X – dříve Twitter, v němž se rozhodla podpořit mladé lidi.

Viděla jsem několik videí od mladých lidí s tímto TikTok trendem a taky bohužel řadu negativních reakcí, které od mnohých schytali. Chtěla bych vás, mladé, touto cestou podpořit. Nenechte se odradit. Zajímejte se o tuhle zemi. Vaši aktivitu potřebujeme jako sůl!“ zdůraznila též hned v úvodu.

A poté pokračovala.

 „Jsem Danuše Nerudová a jasně, že mě baví odpovídat na twitteru. Jsem Danuše Nerudová a jasně, že jsem pořád pod drobnohledem, co si právě vezmu na sebe. A jasně, že mě všichni říkají, že se cpu do politiky, ale raději mám být doma, jinak budu špatná máma. Jsem Danuše Nerudová a jasně, že kandiduju do Evropského parlamentu.“

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Takhle praštěnou ženskou u nás na vsi nemáme ani jednu., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseruský medvěd , 16.02.2024 12:41:38
Navíc polovina našich žen je hezčích a ta druhá polovina je chytřejších. A sympatičtější jsou všechny.

|  17 |  0

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …