Jsi D*BIL a primitiv. Hymna pro SPD? Máš průs*r, vzkazuje Kolářovi Pavel Novotný z ODS

17.07.2021 17:42

„Jsi de*il. Primitive.“ Starosta pražských Řeporyjí z ODS tvrdě zúčtoval s písničkářem Petrem Kolářem, který složil předvolební hymnu pro hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury.

Jsi D*BIL a primitiv. Hymna pro SPD? Máš průs*r, vzkazuje Kolářovi Pavel Novotný z ODS
Foto: archiv Pavla Novotného
Popisek: Pavel Novotný

Tomio Okamura zahájil v Praze předvolební kampaň. S kamionem „SPĎákem“. Za plotem a pod ochranou policistů. S krajskými lídry za zády a s hymnou SPD od Petra Koláře.

„Ať je co nejmíň zrad a ztrát, ať naše země může zrát,“ zpívá v písni stvořené pro Okamuru na zakázku. V písni vzývá českou vlajku a oznamuje světu, že v České republice končí časy svárů a je čas táhnout za jeden provaz.

Jenže pokud chtěl se svou písní dosáhnout právě tohoto, ztroskotal hned na startu. Starosta pražských Řeporyjí z ODS Pavel Novotný Kolářovi za to, že připravil pro Okamuru předvolební song, pořádně naložil. Využil k tomu svých zkušeností předního bulvárního novináře, kterým býval.

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18015 lidí

„Jistě si vzpomeneš, jak tě mnou vedený časopis Spy, a tedy mnou koordinovaní, špičkoví paparazzi rozvedli. Jsem profík. Ale z toho, kde a jak ses nechal in flagranti načapat, jsem usoudil, že zvěsti o tom, že jsi v zásadě primitiv, nelhaly. Proto mi tě začalo být trošku líto, když jsem zřel, jak aféra, zdá se, vyhovuje tvé tehdejší ženě,“ napsal Novotný v otevřeném dopise na sociální síti Facebook.

A to byl teprve začátek. Vzápětí označil Koláře za „de*ila“.

„JSI DEBIL, čtenářky to navíc bavilo. I s tvým intelektem, který bych šacoval někam mezi mořskou řasu a Tomáše Řepku, ti muselo dojít, že krom zmrda mě, zmrdů fotografů apod. jsme také všichni špičkoví profesionálové. Proto ti to připomínám raději, kdyby ti to tehdy nedošlo – jsem dobrej. Víš to. Já zase vím, že jsi debil,“ vypálil Novotný.

A když se Kolář snaží komunikovat sám, bez rady a pomoci někoho zkušeného, jen se prý potvrdí to, co o něm řekl Novotný. Tak to vidí starosta Řeporyjí, podle kterého se Kolář dostává do stále větších problémů, když se je pokouší vysvětlit. To podle Novotného platí i v případě, kdy se Kolář snaží vysvětlit, proč nazpíval písničku zrovna pro SPD.

Kolář tvrdí, že to udělal kvůli lásce k vlasti. Novotný tento argument smetl ze stolu s tím, že Kolář to udělal v prvé řadě proto, že dostal zaplaceno.

Tak či onak se podle Novotného skrze píseň pro SPD dostal Kolář do „pr*seru“, a jen tak z něj nevybředne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…