KDU-ČSL pořádá v Praze programovou a ideovou konferenci

15.09.2018 6:05

Tři týdny před komunálními volbami dnes dopoledne v Praze pořádá KDU-ČSL programovou a ideovou konferenci. Setkání v pražském paláci Charitas naváže na čtvrteční start kampaně strany a mělo by sloužit k ujasnění programových a politických priorit v předvolebním období, uvedla ČTK.

KDU-ČSL pořádá v Praze programovou a ideovou konferenci
Foto: Vít Hassan
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek na sjezdu

Jednání se zúčastní lídři strany včetně předsedy Pavla Bělobrádka a místopředsedy Daniela Hermana, uvedla strana v pozvánce. Mezi hosty konference bude patřit například kandidát na senátora Jiří Drahoš, kterého lidovci spolu s TOP 09, Starosty a nezávislými a Zelenými podporují v kandidatuře v Praze 4.

Lidovci ve čtvrtek oficiálně odstartovali svou kampaň před říjnovými volbami. Za hlavní téma označili dostupné bydlení. Bělobrádek zdůraznil důležitost komunálních voleb i voleb do třetiny Senátu, protože horní komora podle něj může hrát opoziční roli vůči vládě a garantovat zachování demokracie v ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …