Kálení na hlavu, sprostá Krnáčová. Politická konkurence si užívá, kterak primátorku vypískali lidé při hokeji

19.05.2015 10:17

Pražskou primátorku Adrianu Krnáčovou diváci v aréně vypískali, když předávala cenu nejlepším hokejistům českého mužstva. Diváci tleskali jen hokejistům, primátorce nikoliv. Ta si z toho nic nedělá a prý celou situaci bere sportovně. Podle serveru Echo24.cz tak jde již o druhé její vypískání na velké sportovní akci, zatímco její předchůdci se údajně na podobných akcích dočkali i potlesku.

Kálení na hlavu, sprostá Krnáčová. Politická konkurence si užívá, kterak primátorku vypískali lidé při hokeji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Dle serveru Echo24.cz byli diváci ve chvíli, kdy skončil semifinálový zápas naší prohrou s Kanadou, smutní. Jenže tím to nekončilo; na ledě se objevila primátorka Prahy Krnáčová, aby předala ceny nejlepším hokejistům. Divákům se její přítomnost nelíbila, a proto se rozhodli pískat. Jejich náladu změnili až hokejisté přebírající ceny, zejména pak Jaromír Jágr.

Celý text zde

I přesto, že se v ten moment Krnáčová usmívala, věděla, že jí publikum není nakloněno. „Paní primátorka pískot zaznamenala, ale vzala to sportovně,“ řekl její mluvčí Vladimír Řepka a dodal, že spíše byla ráda, že mohla předat cenu jednomu z našich nejlepších hokejových hráčů, Jágrovi.

Předešlý primátor Prahy, Tomáš Hudeček, se během svého působení dočkal, na rozdíl od Krnáčové, pozitivního ohlasu ze strany diváků při otevírání Davis Cupu. Hudeček to vysvětluje tím, že diváci oceňují, že se město zajímá o sportovní akci již před jejím začátkem, nikoliv při udělování cen na konci.

„Zaregistroval jsem primátorčino chování k organizátorům sportovních akcí. Chová se k nim jako úplně ke všem na magistrátu. Nedivím se, že se její přisprostlost v jednání roznesla,“ prohlásil Hudeček o Krnáčové a o organizátorech dodal: „Je to hrozný pád. Měli pocit, že jsou chtění, žádaní a podporovaní. A teď tam přišel někdo, kdo jim kálí na hlavu.“ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…