Kalousek: Konec. Řecký scénář. Nikdo nebude mít nic

26.04.2023 11:41 | Ze sítí

Před tím, že s námi může být inflace ještě dlouho, varuje na svém twitterovém profilu někdejší ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09). „Budou-li všechny strany neústupně trvat na svých prioritách a finančních službách svých voličů, řecký scénář se blíží,“ varuje také.

Kalousek: Konec. Řecký scénář. Nikdo nebude mít nic
Foto: Screen: YouTube
Popisek: Miroslav Kalousek

„Inflace je důsledek nadměrného množství peněz v ekonomice a převisu poptávky nad nabídkou. Rychle se dá porazit pouze tím, že peněz v ekonomice bude méně a poptávka ochladne. Tzn., že vláda nebude nikde přidávat, ale škrtat. Pokud to neudělá, bude tu s námi inflace ještě dlouho,“ píše Kalousek na svém twitteru.

„Budou-li všechny strany neústupně trvat na svých prioritách a finanční obsluze svých voličů, řecký scénář se přiblíží. Konec pak bude spravedlivý: Žádné peníze nebudou mít voliči každé strany, stejně tak i nevoliči,“ zmiňuje také Kalousek. Reaguje tak na zprávu serveru Novinky.cz, jež hovoří o tom, že občanští demokraté odmítají zvýšit odvody OSVČ na penze. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…