Kalousek? Špína, sviňáctví... Pořad Jaromíra Soukupa, který není pro děti

05.12.2018 16:25

Jako tradičně se v Týdnu podle Jaromíra Soukupa nadávalo na Miroslava Kalouska a také na Jiřího Paroubka. Soukup se do předsedy poslaneckého klubu TOP 09 trefoval za to, že odmítl pozvání do jeho pořadu. A pak přesedlal na kauzu, která se již dlouho drží v pozadí: děti Evy Michalákové a norský úřad Barnevernet.

Kalousek? Špína, sviňáctví... Pořad Jaromíra Soukupa, který není pro děti
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Miroslav Kalousek opět pod palbou Jaromíra Soukupa

Jaromír Soukup hned na začátku zmínil, že ho podle médií chce žalovat muž, který „na skluzavce trapnosti jede už osm let do absolutního bláta, v němž cvičí jógu stylem starší ženy“, bývalý premiér Jiří Paroubek. A na Facebooku jím pro změnu pohrdá „poslední skutečný zachránce demokracie“, Miroslav Kalousek. Oba se prý chovají jako „malinkatá, uplakaná děcka“.

Anketa

Jak jste spokojeni s vládnutím koaliční vlády hnutí ANO a ČSSD?

hlasovalo: 16691 lidí

Kalouskovi vyčetl, že nechce přijít do jeho pořadu, a již klasicky zmínil alkohol spolu s tím, že tráví až moc času na internetu. Prý si může bývalý předseda TOP 09 vybrat jakýkoliv pořad a on v něm bude vlídný, objektivní a nebude si z něj „dělat srandu“. „Podle mě se tak chlap nechová,“ napsal o Kalouskově demonstrativním odmítnutí pozvání s tím, že si myslel, že si to v nějakém pořadu vyříkají. Prý až dostane v následujících volbách 0,9 procenta, také to svede na něj, jako Jiří Paroubek. „Přitom Mirda je jen symbol politické špíny, která se v české kotlině rozlévá už dvacet let. Kalousek je symbol proradnosti, sviňáctví, populismu, symbol podezřelých armádních zakázek a kamarád hodně divnejch lidí, kterejm pomáhal zbohatnout. Třeba Josef Šťáva, miliardy z Diag Human, zbrojař Richard Háva, podivná podpora nákupu grippenů,“ jmenoval Soukup kauzy spojené s politikem. Nakonec se Soukup veršovaně a neupřímně ve Chvilce poezie Jaromíra Soukupa omluvil jak Jiřímu Paroubkovi, tak Miroslavu Kalouskovi. A přidal i Pavla Šafra spolu s Českou televizí a oznámil nový pořad: Pokání Jaromíra Soukupa.

Printscreen: Vysílání TV Barrandov

Jako další téma nastolil moderátor a generální ředitel TV Barrandov kauzu Michalákových. Připomenul, že děti byly Evě Michalákové Barnevernetem sebrány v roce 2011, tedy již před sedmi lety, a dodnes je neviděla, i když je podle Soukupa „jasně nevinná“. Kauza by prý měla být svědomím české diplomacie, protože utichla. Vyčetl i Miloši Zemanovi, že se začal zajímat o něco jiného.

Při té příležitosti si Soukup kopl do ministra zahraničí Petříčka z ČSSD, kterého prý jako loutku vodí Miroslav Poche, a o kauzu se nestará. „Jsme za úplný blbce, vytírá se tu s mámou podlaha, a je vyloženě nechutný, že si Česko neumí dupnout,“ horlil Soukup a přirovnal norskou sociálku Barnevernet ke gestapu. Evě Michalákové teď svitla naděje, když jeden ze znalců v jejím případě byl obviněn z držení dětské pornografie.

V souvislosti s kauzou vyzvedl Soukup činnost Tomáše Zdechovského z KDU-ČSL, který se prý jako jediný za práva Michalákových bije. Opřel se do ostatních politiků, kteří sice mluví o demokracii, ale tento „příšerný případ“ neřeší. „Tady vidíme, že čím víc je republika rozhádaná, tím míň se v ní politicky maká, a je to vina naprosto všech,“ konstatoval moderátor. Na závěr se opřel do europoslankyně Šojdrové a jejího nápadu přivézt do Čech 50 syrských sirotků: „Proč paní europoslankyně Šojdrová nesedne vedle svého skvělého kolegy Zdechovského do letadla a namísto do Sýrie nevyrazí do Norska?“

Celý pořad ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…